Slágergyáros német diszkósok Siófokon

Vágólapra másolva!
A Disco Boysnak végre sikerült az, ami eddig az ismert popcsapatoknak még nem: egyszerre három kislemezükkel bombázzák a slágerlistákat. A For You, a Here on My Own és a What You Want mind előkelő helyet foglalnak el rajtuk, ráadásul mixalbumuk, a The Disco Boys - Volume 7 már hat hete a top-tízekben tanyázik. Hétvégén pedig jönnek a siófoki Palace-ba.
Vágólapra másolva!

1995-ben a német Disco Boys volt az első olyan dj-páros, akik keverték az eredeti, klasszikus diszkót a kortárs house-zenével. Raphael és Gordon nem bújik el közönsége elől, és nemcsak zenéjükkel, hanem öltözékükkel, hajviseletükkel és napszemüvegeikkel is szórakoztatják közönségüket. Nem arctalan dj-nek tartják magukat, hanem inkább szórakoztatóknak, akik lázba hozzák közönségüket.

A történet szerint a két német 1995-ben a Scooter Hyper Hyper című kislemezének bearanyozódásakor arra a következtetésre jutott, hogy ilyet ők is tudnak csinálni (valljuk be, voltak így ezzel páran akkoriban). Disco Boys néven meg is alapították a együttesüket, és első bulijuk Hamburgban egyből teltházas volt.

1999-ben pedig már Ibizában játszottak. Két évvel később jelent meg a The Disco Boys - Volume 1 nevű anyaguk, illetve a The Disco Boys, melyen Roberto Blanco énekes is közreműködik. 2002-ben már jön a The Disco Boys - Volume 2, illetve egyik remixük Knock on Wood klubsikere.

Ugyanebben az évben jártak ismét Ibizán, és ekkor alapították meg saját partyszervező-ügynökségüket, a Discobookingsot. 2003-ban kiadót váltanak, a Kontorhoz kerülnek, és megjelenik a harmadik The Disco Boys, illetve a We Came to Dance kislemez is.

2005-ben jelenik meg legsikeresebb produktumuk: a Manfred Mann's Earth Band dalának diszkósított változata. A For You hat héten át vezette a hivatalos német diszkólistát.

Múlt nyáron játszottak először a siófoki Palace-ban, s a beszámolók szerint hatalmas sikerük volt. A szervezők szerint az idén bőven ráduplázhatnak erre, hiszen egy teljesen új show-műsorral készülnek a német diszkós srácok.

party.[origo].hu