A jövő próféciája ismét Magyarországon

Vágólapra másolva!
Utoljára 2001-ben adott egy fergeteges bulit a Future Prophecy a Rókahegyi katlanban. Most hat év után ismét visszatér, hogy augusztus 25-én szombaton a legújabb szerzeményeivel táncoltasson meg mindenkit.
Vágólapra másolva!

Hagay Elazara, alias Future Prophecy, napjainkig aktív szoftvermérnök. Saját, unikumnak számító hangzásvilágot alakított ki csúcsminőségű produkcióival és kompozícióival, így nem csoda, hogy Hagay évek óta bűvöletbe ejti közönségét a tánctéren - írják róla a sajtóközleményben.

Hagay négy albumot készített el 1997-től 2000-ig, olyan alkotásokkal, mint az Indra, a Freak, és olyan remixekkel, mint az X-Dream klasszikusa, a The 2nd Room. Ötödik lemeze a Concept of Love hozta meg ezek után a teljes ismertséget a trance műfajon belül. Múlt évben jelent meg, a Body Shaker című stúdióalbuma. A mostani magyarországi helyszín pedig nem más, mint a már sok partyt maga mögött tudó Dabas-Kardostanya, itt volt 2002-es Illumination vagy a 2005-ös No Man's Land fesztivál is. Három tó, egy fenyőerdő várja a bulizni vágyókat.

A most augusztus 25-i szombati party alkalmával 2 helyszínen lesz lehetőség a táncolásra, olyan fellépőkkel, mint például Psyletzky, Oleg, Green Cosmos, Lillith, Transabi és természetesen Future Prophecy. A goa-helyszínen kívül egy progresszív-electro színpad is lesz, ahol többek között Dave Lamb, Cifra vs Jorgi, Tsubi is játszik majd. Eső esetén sátrakkal fedik majd be a szervezők a táncteret, hogy zavartalanul folytatódhasson a buli. A Kardostanya megközelíthető a Népligettől induló buszokkal, amin Dabas tatárszentgyörgyi elágazásig kell jegyet kérni, onnan pedig már csak öt perc gyalog Tatárszentgyörgy irányába.

Egy Tranceport buli

party.[origo].hu