Gabriel Miller a trance-csúcsokra tör

Vágólapra másolva!
Gabriel Millernek csak az elmúlt napokban három különböző kiadónál öt zenéje jelent meg. A videóklip folyamatban van, és úgy tűnik egyhamar nem fog leállni, amíg mindenki nem őt hallgatja.
Vágólapra másolva!

A héten beindult a gépezet, három különböző kiadónál Gabriel Miller öt zenéje jelent meg. Először a szlovén Sound Evolution Records adta ki az El Progreso ep-t, amely az El Progreso és a Bahia Negra eredeti verziója mellett tartalmazza Rydel & Coltfreak remixét is.

A trackek elérhetőek a Junodownload, a Trackitdown és az Audiojelly portálokon is. Ezután a magyar Experience Digital Records gondozásában látott napvilágot Deeroy és Gabriel Miller közös zenéje a Half Second, amely az Experience tracks vol 2. lemezen jelent meg és ugyancsak elérhető digitálisan.

A tribal-techno megjelenések után az amerikai Electrogroove Recordsnál jött ki Gabriel első trance megjelenése a Game Theory Ep, amely a címadó dal mellett tartalmaz még egyet, My Eyes Never Lie címmel. Az album a Beatporton meg- található.

Az elkövetkezendő hónapokban több mint 20 Gabriel Miller zene és remix fog megjelenni a legkülönbözőbb kiadóknál, és egy videóklip is folyamatban van. A megjelenések és Gabriel születésnapja alkalmából szeptember 28-án, pénteken lesz egy Album Release party is.

Gabriel Miller (Molnár Gergely) 1985-ben született, hét éve foglakozik mixek készítésével és zeneírással hardstyle jumpstyle és trance stílusokban. Játszott együtt a belga Svensonnal, Fred Bakerrel, a svéd Airbase-zel, Shane 54-gyel , Szeiferttel is. Két éve elindította saját hardstyle rádióadását a svéd Hardbase rádióban.

Ugyanebben az évben a Hardstyle partysorozat rezidens dj-je lett. Nem állt meg itt, érkeztek a felkérések, belga, holland és svájci netrádióktól, hogy ott is készítsen műsort. 2006 májusától minden kedden este hattól hallható Trance Fusion című műsora Fabiannal az egyetlen hazai trance rádión a Trancetream.fm-en.