Jön a My Electro és a My House

Vágólapra másolva!
A CLS Records elektronikus zenei márkaneve, a My sorozat égisze alatt a dance, a house és a lounge műfaj is megjelent már. Most a manapság talán legfelkapottabb stílus, az electro is bemutatkozik egy mixlemez erejéig, a house-zal karöltve - Karányi és Antonyo tálalásában.
Vágólapra másolva!

Karányi Dani első hivatalos mixlemezeként jelenik meg a My Electro. A Fonogram- és Bravo Otto-díjas dj új korongja az elmúlt fél év legerősebb electro-felvételeit tartalmazza - áll a CLS hírlevelében. Az album "soha nem hallhatott átdolgozásokat" ígér.

Karányi Dani így vall a My Electro anyagáról: "Nem a hagyományos módon lett kevertük és vettük fel: az élő mixfelvétel utólagosan analóg szintetizátorral és sok egyedi hangmintával, vágással egészült ki." A lemez egyébként két új saját, eddig még meg nem jelent felvételt is tartalmaz (My Baby My, Arcade3) Karányi készülő új albumáról.

A közel tíz éve a pályán lévő dj Antonyo végigjárta a szamárlétrát: kisebb klubok és pincék után mára több neves szórakozóhely (Studio, Dokk, Bed Beach) rezidens lemezlovasa lett, így szinte természetes volt, hogy előbb-utóbb ő is előrukkol egy mixlemezzel.

A My House Summer 2007, amint a címe is sejteti, az idei nyár leghúzósabb house-zenéit gyűjtötte egybe. A két Bob Sinclar-szám mellett a Masters At Work és a fent említett Karányi egy-egy munkája is feltűnik a mixek között.

Forrás: [origo]
Antonyo, Niki Beluccival