Sultan jegyzi az új Yoshitoshi-mixet

Vágólapra másolva!
Behrouz és Cedric Gervais után a szakma egyik igazi nagyágyúja, Sultan készíti el a Yoshitoshi kiadó mixsorozatának legújabb részét, mely a Montreal alcímet kapja. A Housemusic.hu cikke.   
Vágólapra másolva!

Sultan nem igazán szorul bemutatásra, produceri és dj tevékenysége egyaránt meghatározó volt az elmúlt évek house-szcénájában, olyan klasszikusokat köszönhetünk neki, mint például a Night Visions vagy a Tommyboy-jal közösen készített B With U, de csinált már remixet a Portishead Roads című számára is, melyet évekig játszottak a dj-k.

Rengeteg produceri munkája és fellépése ellenére ez lesz Sultan első válogatásalbuma, melyet már csak ezért is különleges figyelemben érdemes részesíteni. Az albumon megtalálható Sultan és Ned Shepard exkluzív produkciója, az Aidan, amit Paul Van Dyk, a Deep Dish és Hernan Cattaneo is előszeretettel játszik szettjében - valamint néhány ismert klasszikus újrakevert változata, úgymint Sultan saját szerzeményeinek a No Why-nak és a Night Visions-nek vagy G-Pal Other Man-jének a remixei.

Sultan & Ned Shepard szerzeményein és remixein túl olyan nevek kaptak még helyet az albumon, mint a Yoshitoshi újoncai Lee Wharton & Jay Lloyd, a spanyol producerpáros Spider & Legaz és Brusca & Sam Perez.

A Yoshitoshi Montreal szeptember 25-én kerül a boltokba, de az iTunes-on már letölthető. Sultan világkörüli turnét is tervez az albumhoz, reméljük Magyarországot is útba ejti.

Forrás: [origo]

Housemusic.hu