Tiëstónál van a napfény - In Search of Sunrise 6

Vágólapra másolva!
Több mint egy év várakozás után most megjelent az új Tiësto-mixlemez, az In Search of Sunrise sorozat legújabb, immár hatodik része.
Vágólapra másolva!

Az Ibiza alcímet viselő idei lemez a legfrissebb darabja ennek a rendkívül sikeres sorozatnak, mely mindig azokról a helyszínekről, országokról kapja a nevét, ahol Tiësto turnéi során megfordulva a legtöbb inspirációt kapja. A mostani lemez elkészítéséhez idén Ibiza adta az ihletet Tiësto számára, aki két év kihagyás után tért vissza a szigetre.

Ibiza nemcsak az a hely a dj számára, ahol a legnagyobb bulik zajlanak: Tiësto egyenesen mágikus helynek tartja, ahol olyan energiákkal töltődik fel, mint sehol máshol - állítja az albumot kiadó Record Express.

Az In Search of Sunrise 6-tal ezt az ibizai életérzést szeretné átadni a világhírű dj. Az első cédére olyan dalokat válogatott, melyek inkább az ellazuláshoz nyújtanak segítséget, ilyen Glen Morrison Contact-ja, vagy a The Veil Kings Searching For Truth című száma. A második korong már az igazi ibizai éjszakákat idézi, olyan darabokkal, mint a Tom Cloud által jegyzett Mercury Room és Jedidja Dancing Water-je.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=3J8ZECA5Gt42bU7M

Itt is kereste a napfényt

party.[origo].hu