Egy ciprusi domb a Merlinben

Vágólapra másolva!
Szeptember 21-én az őszi zeneszezont kezdő Merlinben lép fel a Cypress Hill egyik tagja, dj Muggs, és Sick Jacken a Psycho Realm tagja, hogy bemutassák közös albumukat a magyar közönségnek.
Vágólapra másolva!

A Warrior Events szervezésében szeptember 21-én Budapesten, a Merlinben fog fellépni dj Muggs (Cypress Hill) és Sick Jacken (Psycho Realm) közös albumuk bemutatókoncertjén. A dj Muggs vs. Sick Jacken album Muggs-nak a GZA utáni legújabb vs megjelenése.

A lemez stílszerűen szeptember 11-én került a boltokba. A lemezbemutató turné egyik legelső állomása lesz Magyarország.

Jackennel jön még Psychos cimborája Cynic is, úgyhogy legalább akkora bulira lehet számítani, mint Psycho előző ittjártakor múlt év novemberében.

A Psycho Realm története egy 1993-as a bandaháborúk megfékezésére rendezett koncertig nyúlik vissza. Itt figyelt fel rájuk B-Real, a Cypress Hill frontembere, és azonnal lemezszerződést ajánlott nekik, sőt rövid ideig csatlakozott is a csapathoz. Négy évvel később készült el a közös album, a The Psycho Realm címmel, ami később platina lett.

A mostani Cypress-Psycho együttműködés is húzós bulit ígér. Sőt a hírek szerint a lemez tartalmaz spanyol nyelvű számokat is, amely élőben még nagyobbat szólhat az idehaza leginkább angol vagy magyar szövegeléshez szokott rajongóknak.

Psycho Realm-La Loquera

party.[origo].hu