Lee Burridge a Balance 12-vel turnézik

Vágólapra másolva!
Lee Burridge a Balance 12 turné keretében Kecelre is ellátogat, mégpedig egy karácsonyi party keretében - a tripla mixalbum szeptemberre várható. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

Lee Burridge nyilvánosságra hozta az EQ kiadó gondozásában megjelenő Balance 12 mixalbumának népszerűsítését szolgáló turné állomásait.

A harmincöt fellépés között nem is oly meglepő módon helyett kapott a keceli Club Korona is, mégpedig egy karácsonyi dátummal - derül ki a turné sajtóanyagából.

December 25-én tehát ismét ízelítőt kaphatunk a progesszívhouse-, a break- és a technószcéna aktuális állásáról a szakma egyik érdekes egyéniségétől.

A turné egyébként több földrészt is felölel: Burridge játszani fog Európában, Ausztráliában, Észak- és Közép-Amerikában, köztük olyan bulikkal, mint az Underworld Afterparty New Yorkban Danny Tenagliával, a Lovefest Street Parade San Franciscóban és egy Tyrant-est Mexikóban Craig Richardsszal.

A mindig vigyorgó Lee Burridge-nek már 4 éve nem jelent meg hivatalos mixlemeze, kivéve a 2005-ös, Sander Kleinenberggel közösen elkövetett Everybody on Tour-t.

Lee Burridge New Yorban

party.[origo].hu