Kollektiva bulik havonta a Trafóban

Vágólapra másolva!
Szeptembertől saját klubestet indít a változatos elektronikus zenei stílusokat felvonultató Kollektiva partysorozat - akik már részt vettek a ilyen bulin, tudják, hogy utánozhatatlan hangulatú megőrülésben lesz részük, akik még nem, azoknak pedig lesz alkalma ezt megtapasztalni, havonta egy alkalommal, a Trafó Bár Tangóban.
Vágólapra másolva!

A falbontó mini rave-eken természetesen a Kollektiva dj-legénysége: TMX, Fullstereo és Popbitch házigazdáskodik, mellettük minden alkalommal lesznek hazai vagy külföldi vendégek is.

Az első Kollektiva Klubon, szeptember 22-én a francia elektróra és ghettotechre utazik a Wifebeater Records atlétatrikós különítménye, Bimbi, Fefe és Rudolf aktív közreműködésével.

A Kollektíva dj- és partyszervező csapat 2007 tavaszán az első Kollektíva Nighttal indította el munkásságát.

Ezen a bulin Kissy Sellout és a trenddiktáló londoni Durrr estek házigazdája, Lovely Jonjo vendég-dj-ztek.

Ezt követte májusban a Nanushka divatbemutatóval egybekötött Kollektiva Night 2.

Ennek nyári folytatása volt a két franciázós bevetés: a Test csapatával közösen szabad ég alá vitt Ed Banger-buli Vicarious Blissszel, és egy, Surkin főszerepeltetésével.

Szintén a nyár folyamán a Kollektiva sikerrel mutatkozott be külföldön: a német fővárosban a Berlin-Hilton klubesten megejtett dj-szettről az ott bulizók elismerően szóltak.

party.[origo].hu

http://www.youtube.com/v/QiV1VdP_804

A márciusi Kollektíva Night