Űrdiszkó és klasszik-house az LCD Soundsystem új Fabric-mixén

Vágólapra másolva!
Az LCD Soundsystem, azaz James Murphy és Pat Mahoney készítette az új Fabric Live mixet, mely már a harminchatodik kiadvány lesz a sorozatban. A Housemusic.hu cikke.
Vágólapra másolva!

A Fabric Live 36 a tervek szerint október tizenötödikén jelenik meg, és a hírek szerint eléggé eklektikus mix lesz, olyan stílusok elemeivel, mint a deepfunk, a spacedisco és a klasszikus house.

A lemezen helyet kapó előadók között olyan nevek szerepelnek, mint a Love Committee, Mudd, Peech Boys, Donald Byrd, Chic, Instant Funk, Daniel Wang és természetesen az LCD Soundsystem.

"Izgatottak vagyunk" - mondja James Murphy. "Bizonyos szempontból szörnyűnek érezzük mixcédék készítését, mert ugye senki nincs ott, aki reagálna a zenére. Olyan, mintha a levegőbe kiabálnál."

"A mixen olyan trackek is lesznek, melyeket egy klubban nem igazán kellene lejátszani, de a móka kedvéért néhányszor ezt is ki fogjuk majd próbálni. Csináld, amíg tetszik - ez a jelenlegi mottónk"- tette hozzá.

Ha valakinek ismerős lenne James Murphy és Pat Mahoney neve, az nem meglepő, hiszen az LCD Soundsystem nem más, mint a punkot és diszkót ötvöző amerikai producerpáros DFA saját formációja.

Első, cím nélküli albumukkal 2005-ben több slágerlista vezető mezőnyébe is bekerültek.

Housemusic.hu

Tribulations - LCD Soundsystem