Acidatyák a West-Balkánban - nyerj jegyet a Hardfloor-partyra!

Vágólapra másolva!
A Naphon partyszervező csapat útjára indítja Hocuspocus nevű sorozatát, mely a legjobb elektronikus zenei liveacteket hozza el Budapestre. A varázslat csütörtökön kezdődik, és egy egész éven át zajlik majd a West-Balkánban. Nyerj jegyet a nyitóalkalomra, a Hardfloor acidliveactjére!
Vágólapra másolva!

A sorozat minden darabja igazi unikum, gyökerei a techno kezdetéhez nyúlnak vissza, amikor a stílusok kavalkádján, a fúzión volt a hangsúly. A techno szabaddá tett, nem pedig kategóriákra hullva zárta magába a hozzá fordulókat.

A fellépők jó része egy új stílus megalkotója, így a Hardfloor (a 303-as zsonglőrei), a Saafi Brothers, a Suns of Arqa, a Zion Train, az Eat Static és a Loop Guru Magyarországra érkezése az elektronikus tánczene kedvelőinek igazán komoly eseménynek számít.

A sorozatindító party fő attrakciója a német Hardfloor duó liveactje lesz: Oliver Bondzio és Ramon Zenker már 1991 óta fáradhatatlanul csöpögteti a savat a fülünkbe.

A berlini duó tagjai ott voltak az acidkultúra alapjainak lefektetésénél; mind a mai napig a legmagasabb minőséget képviselő produceri munkájukkal és hangzásukkal az acidműfaj éllovasaivá váltak.

Útjukat olyan alkotások kövezték ki, mint az Acperience, remixeri munkájuk is lúdbőröztető eredményeket szült; gondoljunk csak a nagy showman Sven Väth Robot című szerzeményének Hardfloor-mixére, vagy a Mory Kante-féle Yeke Yeke erősen megsavanyított Hardfloor-változatára.

A srácok eleinte a patinás Eye-Q labelnél jelentették meg a zenéket, majd később pár kitérő (Moonshine, Planet Earth) után a Sven Väth vezette Harthouse-nál találták meg a helyüket. 2003-tól saját labelt is üzemeltetnek, többek közt aktuális albumuk, a The Life We Choose is e címke alatt jelent meg.

http://www.youtube.com/v/Bdvx7AFsKrk

Yeke-Yeke (Hardfloor-mix)

A csütörtöki hepajon is leginkább erről az albumról hallhatunk majd briliáns acidet, de nyilván pár régi nagy dallam is felcsendül majd. A legendás Roland TB 303-asból egyszerre hármat használnak liveactjeik során.