Kis ország, kis Zion, sok reggae

Vágólapra másolva!
Riddim Colony- és Another Day-koncert, Love Alliance - ilyenek voltak a nyári éjszakák a budapesti karib térségben. További pozitív vibrációt ígérve a K2-be költözik a Little Zion Klub.
Vágólapra másolva!

Szeptember 20-án, csütörtökön, a K2-ben indul be újra a mindig lelkes Riddim Colony szervezte, a Tűzoltó utcában két nyarat végigélt Little Zion Reggae Club.

E helyszínen ugyan teljesen más típusú zenék szoktak szólni, de a szervezők határozottan állítják, hogy a Little Zion bizony az egyik legváltozatosabb kínálatú reggea-mulatság lesz. Annál is inkább, mivel a hírek szerint a K2 belső tere és a hangtechnika egyaránt megújult.

Hétről hétre koncerteket, soundsystem-bulikat, kultfilmeket, jameket, valamint sok-sok hazai és külföldi vendéget ígérnek. A nyitóbulin a házigazda Riddim Colony mellett a príma rootsot játszó Another Day, a koncertek után pedig a Love Alliance két selectora, Bosi és Biggiebwoy szolgáltatja majd a legjobb zenéket.

A következő héten a szerb Prince Sol is ellátogat a belvárosba, és a Rocker című, 1978-ban készült jamaikai kultfilmet is megtekinthetjük. A szervezők igazi hétközi kikapcsolódást igérnek a béke és a karib ritmusok jegyében.

Forrás: [origo]

A szervező Colony

party.[origo].hu