Tiësto Timberlake-et remixelte

Vágólapra másolva!
A madarak már régen hozták a hírt, de Tiësto csak nemrég jelentette be hivatalosan, hogy készített egy remixet Justin Timberlake Love Stoned kislemezére.
Vágólapra másolva!

Timberlake most futó slágerének teljesen átdolgozott verzióját Tiësto először saját rádió show-jában, a Club Life-ban mutatta be. A dalt eredetileg Justin Timberlake, Timbaland és Nate Hills írták, melynek hangzása le sem tagadhatná Timbaland keze nyomát.

Mialatt a dal a slágerlistákon kúszott felfelé, Tiëstot megkeresték, hogy készítsen egy remixet. Nem sokat ellenkezett, hiszen a hírek szerint rögtön stúdióba vonult, és addig nem nyugodott, amíg el nem készült az igazán eredetinek mondott Tiësto remix.

Nyitott vagyok a remixek készítésére - nyilatkozta a dj. Ahogy meghallgatom a dalt, tudom, hogy mit szeretnék vele kezdeni, hogyan fogom átírni, és hogyan fog majd szólni a szettjeimben. Minden remixemet letesztelem a közönség előtt.

A világ jelenleg legjobb producere, Timbaland megkérdezte, hogy lenne e kedvem Justin új számára, a Love Stonedra egy remixet készíteni.

Ez sokat jelent nekem, mert ez azt jelenti, hogy nemcsak dj-ként fejlődtem az elmúlt években, hanem producerként is.

party.[origo].hu

Love Stoned (remix)