Sandy Rivera a Dokkban - nyerteseink

Vágólapra másolva!
Sandy Rivera Lollipop című száma világsiker és dance-himnusz lett, a slágerlisták élén tanyázik, és szombaton eljön Budapestre, a Dokk Clubba, hogy megmutassa, milyen a house, melyben ő lakik. Megvannak a jegynyertesek!
Vágólapra másolva!

Sandy Rivera világsikerű Lollipop-ja még tavaszzal jelent meg a Data Recordsnál, majd szépen elkezdett terjedni az egész világon. Úgy tartják, a track felvételt nyert a dance-himnuszok csarnokába, levetve magáról a sima sláger jelzőt.

Angliában listavezető Pete Tong BBC Radio1-es Buzz Chartján, a Galaxy Charton és a Cool Cutson is. A Lollipop jelenleg az angol klubok legjátszottabb slágere, olyan dj használják szettjeikben, mint Roger Sanchez, D Ramirez, vagy Judge Jules.

A dal producere Matt Schwartz, aki olyan formációkkal dolgozott korábban, mint a a The Drill, a Deepest Blue, vagy a Massive Attack. A vokált magának Sandy Riverának köszönhetjük (Kings of Tomorow, Finally), akihez vagány Trix (neve ismerős lehet az angol Lips nevű elektro-punk-formációból) csatlakozott.

A brit kisscrácok korán kezdik a dj-karriert, a történet szerint ugyanis Rivera már tizenhárom évesen mozgolódott a helyi Spanish Harlem keverőpultjai mögött.

1992-ben csapott bele a dance-bizniszbe, és a következő évtől Records (1995) már saját lemezkiadója, a Blackwiz és a Deep Vision körül tevékenykedett. Első igazi áttörését az ezredfordulón könyvelhette el a Finally című számmal, mely az angol top-40 huszonnegyedik helyére került, a Billboard dance-listáján meg a 17.-re ugrott.

Lollipop

Az évek során Sandy Rivera szilárd helyet biztosított magának a house újítói között. Zenéi sokszor énekes- és funkybetétekkel díszítettek, ezzel dallamossá is téve a kemény ritmusalapokat.