Német szuperlégy a Hajógyárin - jegynyertesek!

Vágólapra másolva!
Itt a klubszezon, vége azoknak a hétköznapoknak, amikor valamelyik szabadtéri helyen megnézzük a naplementét, és véletlenül ott ragadunk. Céltudatosan indulunk neki, és főleg inkább a hétvégéknek. Ráadásul mindenhol szezonnyitóval csalogatnak. A Dokk Progression sorozat október 6-án, szombaton, például Andry Nalint hozza el. Kisorsoltuk a párosjegyek nyerteseit!
Vágólapra másolva!

Az őszi Progression bulik nyitánya igencsak erős line uppal indít, a Hajógyári-szigeti Dokkban. Elhozza a német Andry Nalint, de ott lesz Slam Jr. és Stamp is, no meg persze sok-sok progresszív fan.

Akiknek ráadásul nem is kell sokat mesélni a német sztár fellépőről, hiszen hallottak már Nalin & Kane produkciójáról, vagy a Superfly Recordsról.

Pályafutását a kilencvenes években kezdte lemezbolti eladóként, de aztán dj-ként viszonylag rövid idő alatt hírnevet szerzett magának. Maratoni szettjei akár nyolc órán keresztül is eltarthatnak a bulizni vágyokat transzba ejtve.

1995-ben alapítja meg Harry Kane-nel a Superfly kiadót, és elkezdik szórni a progresszív színtér mára már-már kultikusnak számító lemezeit, amit olyan nevek fémjeleznek, mint Phil Fuldner, Moguai, dj Gordon vagy Van Bellen, na és persze a Nalin & Kane maxik.

Andry nevével összeforrtak a különleges tribehouse groove-ok, amit máshol csak simán progresszív housenak vagy deep trancenek neveznénk, de ez inkább Andry Nalin.

A Progression bulik, október első hétvégéjétől, minden hétvégén jelentkeznek majd a Dokk Arénájában, folyamatos programot adva azoknak akik hatalmas pörgéssel várják majd meg a tavasz közeledtét.

Nem nyolc órás szett