Luis Novo, a biorobot - nézd meg ingyen!

Vágólapra másolva!
Állítólag ha az elektronikus zenét és a biotechnológiát kombinálni kellene, akkor Luis Novo lenne erre a legalkalmasabb - erről október 27-én, az I Love Deep következő buliján meg is győződhet mindenki. A Housemusic.hu cikke és nyereményjátéka.
Vágólapra másolva!

Hogy a fenti tudományos állítás mennyire igaz, talán nem is olyan fontos, hiszen a fiatal portugál tehetség pályafutása különösebb tudományos kísérletek nélkül is igencsak figyelemre méltó.

Napjaink egyik legsokoldalúbb producere olyan előadók hatására kezdett komolyabban a zenével foglalkozni, mint a Kraftwerk vagy Vangelis, de nagy hatással volt rá a nyolcvanas évek szintipopegyüttese, a Duran Duran is, hogy aztán a kilencvenes évek elején teljesen elvarázsolja CJ Bolland.

Talán pont e sokoldalú rajongásnak köszönhető, hogy több elektronikus zenei műfajban is igen otthonosan mozog - az utóbbi években nem kisebb nevekkel dolgozhatott együtt, mint a Deep Dish, Danny Howells, Matthew Dekay, Eric Kupper, vagy Sasha.

Olyanokkal osztozott a világ különböző színpadjain, mint a Faithless, Dennis Ferrer, a Gus Gus, az Xpress 2 vagy az amerikai lounge-sztárcsapat, a Thievery Corporation.

A dj-zés mellett az évek folyamán a producerkedés sem szorult háttérbe egy pillanatig sem, bizonyíték erre az Affinity, a Cinnamon, a Get Busy Yo vagy a Smooth Summer Nights slágerek, melyek nemcsak a klubokban, de a rádióadókban is megállták a helyüket.

Az október 27-i I Love Deep bulin persze nem csak Biogroundot hallhatjátok, hanem a magyar deep-élvonal is jelen lesz: a Budai&Vic-féle abletonos live-dj-szettek az utóbbi két alkalmat követően máris legendásak, ezúttal sem fognak csalódást okozni, hiszen a fiúk saját bevallásuk szerint hihetetlen élményekkel gazdagodtak ezen fellépések alkalmával.

Dj Budai

A warmup ezúttal igazi különlegességnek ígérkezik, hiszen két olyan tehetség prezentálja, akiket már a Plastic City is leszerződtetett, back-to-back-fellépésük ritkaságszámba megy, ők pedig Forteba és Zoltan from P60 és természetesen nem maradhat ki a line-up-ból Madox sem, aki ezúttal Novo úrnak készíti elő majd a terepet.

Housemusic.hu