Menj ingyen a Mayday-re!

Vágólapra másolva!
ATB, Dave Clarke, Westbam, Anthony Pappa, Paolo Mojo - már csak ők is elegendőek lehetnének ahhoz, hogy a megújult Mayday meghatározza az őszi partyszezont. A mostani megaparty a New Euphoria alcímet kapta, és október 22-én a Syma Csarnokban kiderül, hogy milyen is az. Megvannak a nyertesek!
Vágólapra másolva!

Nyár végén egyesek még azon sopánkodtak, hogy az idei Mayday-en kevesebb lesz a techno és több a house.

Sárdi Péter szervező megnyugtatta őket: két terem tömve lesz technósokkal (az electrótol a hardtechig), és a legelső alkalom kivételével eddig is, most is működött a house-terem.

Két hónap eltelt azóta, és biztossá vált a külföldi és magyar sztárokat is felvonultató tekintélyes lineup: ATB, Dave Clarke, Westbam, Cristian Varela, Gayle San, Anthony Pappa, Paolo Mojo, Silicone Soul, Felix Kröcher, Luke Fair, Pet Duo, Misjah, Frank Kvitta, Members of Mayday, Amok, Dejan Milicevic, Sutter Cane, Marko Milosavljevic, Breeth, Budai, Chriss, Hot X, Newl, Kühl, Slam Jr, Nilux, Clark, Adam Cro, Coyote, Killswitch, Andrewboy, GoodSpeed, Jankec, Jay Cortez, Smith, Zsíros, Slide, Stamp, Manic_N, Kormix, Julian, Cartman.

Tavaly a német anyavállalat, a Mayday Gmbh eladta a jogokat az I-Motionnek, mely Európa egyik legnagyobb rendezvényszervező cége.

A hazai brigádban is átalakulás volt, Sárdi Péter mellől kiszállt addigi szervezőtársa.

Ekkor vette meg a jogokat a legnagyobb hazai partyszervező, a Fame Promotion.

Így a Mayday október 22-én friss lendülettel, az ígéretek szerint kifogástalan hang- és fénytechikával meghódítja az új helyszínt, a Syma Csarnokot.

Mayday-himnusz 2004

You make the rules - We make the Noise (2005)

Power Recycling - ezt nem merték vállalni 2006-ban