Töltsd le az idei Mayday himnuszát csak az [origo]-ról!

Vágólapra másolva!
Hétfőtől lehet letölteni és megnézni itt, az [origo]-n a legfrissebb, 2007-es Mayday-himnuszt. A Syma Csarnokban október 22-én megrendezendő megaparty a New Euphoria alcímet kapta.
Vágólapra másolva!

Mára a Mayday partyk védjegyévé vált az esemény előtt nem sokkal megjelenő himnusz, illetve a minden évben megújuló jelmondat. Az idei buli a New Euphoria nevet kapta, és elkészült az új dal is, amelyről azonban nem sokat lehet tudni: sem előadó, sem külön cím nem tartozik a számhoz, csak egy klip, amely előrevetíti az október 22-i éjszakát.

Az utóbbi két évben a himnuszok körül mindig történt valami, tavalyelőtt a You make the rules - We make the Noise körül voltak kisebb zűrök. A szám klipjében dj Newl dobolt, a hooliganses Csipa énekelt - a zenekar akkori kiadója szerződésekre hivatkozva megpróbálta betiltani a számot.

A következő év a Power Recycling-é volt. A parlamenti választási kampány alatt a Mayday-videoklipet az akkor még egyetlen hazai zenecsatorna nem merték bevállalni. A főszereplő Freestylers-mc, Sir Real ugyanis két párt harcát mutatta be a képsorokon: szónokolt, plakátot ragasztott, agitált. Végül egy baseballütővel alaposan helybenhagyta a pulpituson prédikáló politikust, akit szintén saját maga alakított.

party.[origo].hu