Pete Tong kedvence először Magyarországon

Vágólapra másolva!
Fedde le Grand, a Put your hands up for Detroit, a Creeps és számos mindenki által ismert szupersláger alkotója hétfőn a budapesti a Sensationben játszik. A Trancetream cikke.
Vágólapra másolva!

A harmincéves, világszerte népszerű sztár legismertebb slágere tavaly nyáron Ibiza nemzeti himnuszává vált. Az idei év elején a Miamiban rendezett Winter Music Awards konferenciáról három díjat is elhozott. Ezek után elnyerte egy dán dj-díjat, illetve az ausztrál MTV Awardot is.

Fedde Le Grand 2007-ben a világ legnevesebb megapartyján, az amszterdami Sensation Whiteon, mint vezető sztár dj, negyvenezer ember előtt játszott., holott egy évvel korábban még csak egy nemzetközi színtéren kevéssé ismert holland dj volt. Legutobb akkor hallhattunk róla, amikor elővett egy Ida Corr-számot, és toplistás szerzemény kreált belőle. Let Me Think About It című lemezét Pete Tong az év egyik legjobbjának kiáltotta ki.

A legutóbbi hírek arról szóltak, hogy három nagy sikerű szám után Fedde Le Grand első albumán dolgozik. Erről egyelőre még nem lehet sokat tudni, bár valószínűleg a sikerdalok nem hiányoznak majd róla. Ám ha ennyit jár-kel a világban, elképzelhető, hogy a munkálatok még tovább húzódnak.

Trancetream.fm