Metzker Viki, az Év Playmate-je: Kiakaszt, amikor mobillal fotózzák a melleimet

Vágólapra másolva!
Metzker Vikit három hete választották meg az Év Playmate-jének. Most arról beszél, hogy változott meg az élete, illetve hogyan fogja elérni, hogy nagyon hamar keresett dj legyen. Nem lepődik meg azon sem, ha egy gimnáziumban kell dedikálnia, és nem nagyon fél igazából senkitől.
Vágólapra másolva!

Három hete egy interjúban azt mondtad, hogy nem sok dolog változott az életedben, hiszen csak két napja választottak meg az Év Playmate-jének. Azóta változott a helyzet?
- Egy kicsi változást már érzek. Folyamatosan keresnek tévéktől, újságoktól. Meg elhívnak olyan rendezvényekre, ahova eddig nem nagyon jutottam be. Vannak olyan kollegáid, akik egy nap felhívnak ötször, hogy mondjak nekik valami témát. Néha nagyon idegesítő, amikor tizedszerre kérdeznek valami idiótaságot.

Mit csináltál korábban egy átlagos napon?
- Az elmúlt két évben nagyon sokat jártam castingra. Amikor volt egy kis időm, akkor pedig elugrottam a szüleimhez, mivel még csak másfél éve költöztem el otthonról. Ha volt rá módom, akkor a maradék időt a párommal töltöttem.

Ennyire ráér a párod? Mivel fogalakozik?
- Dj.

Hogy hívják?
- Taylor.

Most egy kicsit áthúztad a számításunk, hiszen rá akartunk kérdezni, hogyan viseli a kedvesed a dj-ambíciódat...
- Nos, ő a legfőbb támogatóm. Sőt, azt mondja, inkább a dj-zéssel foglalkozzak, és ne a modellkedéssel. Ezzel én is így vagyok. Persze ha felkérés érkezik, azért elvállalom, de én már nem fogok utána rohangászni.

Egyelőre szoba-dj vagy?
- Az egyik rádió stúdiójában szoktam gyakorolni, de most veszek otthonra is cuccot. A páromnak van, és próbálgat tanítani, hogy hogyan kell vágni, meg ilyenek, de az engem annyira nem érdekel.

Miért, te milyen dj szeretnél lenni?
- Electrohouse-, vocalhouse-, én ezeket a stílusokat szeretem.

Nem is tervezed, hogy saját számokat írj?
- Nem hiszem, hogy ehhez én annyira értenék. Azt vallom, hogy az ember maradjon meg amellett, amihez ért, vagy amit tanult. Színésznő sem akarok lenni, pedig kerestek már meg ilyennel.

Forrás: [origo]

Mióta tanulsz dj-nek?
- Már kilenc hónapja.

Mit lehet tanulni egy ilyen iskolában?
- Iskolában? Én nem iskolába járok, engem dj Junior tanít, aki egyben a menedzserem is. Ő már tanított dj-iskolában is, és szerintem nagyon ért ahhoz, hogy hogyan kell ezt a szakmát csinálni.

Hogy néz ki egy gyakorlás?
- Vagy az egyik klubban, vagy a rádióban gyakorlunk. Ez úgy néz ki, hogy kirakja a cédéit, és azt mondja, tessék elkezdeni ezeket egymás után játszani. Úgy kezdtük, hogy két hasonló zenét hogy kell egymás után rakni. Ez először nehéz volt, és sokat kellett gyakorolni, hogy biztosan menjen, de ez egy olyan alap, amit halálbiztosan kell tudni. Szerintem sok-sok év gyakorlás kell ahhoz, hogy készségszinten működjön a dolog. De én nagyon igyekszem.

Forrás: [origo]

Milyen egy házifeladat?
- A zenei stílusokat, történetüket, ilyesmiket kéne olvasgatnom. Az új zenéket és a legfrissebb megjelenéseket nekem is gyűjtögetnem kell. Ez azért fontos, mert amikor elkezdek dolgozni, saját szettet kell összeállítanom.

Készítettél már - akár csak magadnak - próbaszettet?
- Nem, de megvannak már otthon, hogy miből szeretnék válogatni. Vannak kedvenceim, amiket mindenképp szeretnék játszani. Nem szeretem a sulykolós technót. Én énekelni is fogok, szóval a vocalhouse-vonalat kell vinnem.

Forrás: [origo]