Hiphop a diszkószínházban Sub Bass Monsterrel

Vágólapra másolva!
A Studio Diszkószínház ad otthont vasárnap a Hiphop Parade-nak. Az esemény nemes egyszerűséggel a Mega Hiphop and R'n'b Party alcímet kapta. A hét utolsó napján a Hajógyári-szigeten fellép többek között a Revolution beatboxcsapat, továbbá Tyson és Sub Bass Monster is.
Vágólapra másolva!

A Studio amellett, hogy az ország egyetlen diszkószínházaként működik, teret ad más jellegű produkcióknak is. Főleg olyanoknak, amelyekben a zenei produkciók mellett a tánc is megjelenik.

Így most vasárnap a Hiphop Parade-nak. A Hajógyári-szigeten található klubban a Revolution beatboxcsapat mellett tiszteletét teszi Sub Bass Monster, aki a múlt héten fergeteges élőkoncertet adott a stílusalapító Sugarhill Gang előtt a Pecsában.

Tyson Kicsi Nyúllal és Pukyval áll színpadra, akikről ugyan sokat nem lehet tudni, de talán ez is fűszerezi az egyébként sem unalmas estét, hiszen a diszkószínházhoz méltóan táncshow-t és táncoslányokat is ígérnek.

A színpadi produkciókhoz Dynamite is csatlakozik a maga rnb- és hiphopműsorával, de az elengedhetetlen dj-k sem hiányozhatnak. Ezen a vasárnapon Q-Cee és Dugó áll majd a pultban.

Az exkluzív partyhoz hasonló jegyek is járnak, hiszen akár lehetünk vipek is ehhez ötezer forintig kell tárcánkhoz nyúlni.

Amennyiben "csak mindennapi rajongók" akarunk lenni, és férfiak vagyunk, akkor ez csak kétezer. A hölgyek fele ennyiből megússzák.

Nem kell attól tartani, hogy az éjszaka derekán ott ragadnánk valahol a szigeten, hiszen a kapunyitást este tízre ígérik, és a sok fellépő műsora biztosan kitart reggelig az egykori Events Hallban.

party.[origo].hu