Vágólapra másolva!
Az No Vidra Crew (NVC) brigád szervezésében november tizedikén, szombaton elérkezik az Extrawelt első budapesti fellépése. Olyan liveactet hallgathatunk és táncolhatunk végig ezen az estén, mely az elmúlt másfél évben meghódította az egész elektronikus zenét. Megvan a nyertes!
Vágólapra másolva!

A buli magyar felhozatala már önmagában is megállná a helyét, hiszen fellép Naga, Beta és Marvin, valamint két exkluzív b2b-dj-szettet is hallhatunk. Isu (Lick the Click!) játszik Sinkóval, (Hotel North Pole), a bulit pedig a party.[origo].hu dj-je, Oyle aka Dr. Zoidberg és Subotage, az NVC Casino Bangkok klubsorozatának rezidense zárja.

Helyszín az A38, amely a bulira kinyitja az egyébként vipként működő Motorbárt, ahol kellemes minimálokat és downtempókat hallgathatunk majd, Bergi, Ioda, Tsubi, Sundi, Gammer és Plazma kezei alól. A Kiégő Izzók az egész koncerttermet bevetítik, illetve Retsam és Menzkie egy speciális vj-show-val is készül.

Az Extrawelt duó tagjai, Arne Schaffhausen és Wayan Rabe Hamburgból származnak. A kilencvenes évek elején mindketten fanatikus lemezgyűjtők, majd dj-k lettek. 1998-ban, számtalan fellépés és stúdiózás után talán hirtelen ötlettől vezérelve kölcsönöztek egy komolyabb zenekészítő felszerelést.

Ezt rengeteg kiadott zene és fellépés követte olyan - már önmagukban is zseniális - projektek keretei között, mint a Midimiliz, a Spirallianz, a The Delta, a Downhill, míg végül elérkeztek az Extrawelthez.

Szinte rögtön olyan slágerekkel robbantak be a köztudatba, mint James Holden Boarder Community kiadójánál megjelent Soopertrack, vagy a Zu Fuss 2005 májusában. A még nagyobb sikerek lehetőségét és a tehetséget hamar felismerve 2006-ban le is csapott rájuk Sven Väth legendás kiadója, a Cocoon Recordings, itt jelent meg a Titelheld című ep-jük is.

Az Extrawelt duó élőben

Az NVC sajátos ötlettel állt elő: azok között, aki felveszi ismerősének az IWIW-en vagy Myspace-en, egy-egy belépőt sorsolnak ki. A jegy egyébként kétezer-ötszáz forint elővételben, a party napján, a helyszínen pedig háromezer.

Nyereményjátékunkon egyszemélyes belépőt nyert Gerláti Szandra. Gratulálunk!


party.[origo].hu