A laza műfaj hazai legjobbjai

Vágólapra másolva!
Még ebben az évben megjelenik a Mokka Lounge 3 a Karmatronic Record gondozásában. A világszinten is előkelő helyen jegyzett lounge-válogatáson most többek között soha nem hallott Anima Sound System-, Karányi-, Lush Life Project-, sőt egy Hamvai PG-chillmix is hallható lesz.
Vágólapra másolva!

Achilles Sparta, a kiadó vezetője elmondta: most különösen figyelnek arra, hogy igazi magyar gyökerű zenékkel töltsék föl az egész világon megjelenő lemezt. A válogatásra kerülő számok nagy részében népdalos női vokálok alá kúszik a lounge-alap.

"A Mokka Lounge 3 lényege az, hogy teljesen új dalok jelenjenek meg, melyeket máshol még ebben a formában nem hallhattak az emberek. Ez lehet új szerzemény is, de lehet egy különleges remix is akár" - mondta Achilles.

"Én nagyon szeretem a Mokka Lounge 1-et, és nagyra tartom Suri Imrét, aki azt akkor összehozta"- mondja a Karmatronic-főnök. "Magyarországon a lounge mostoha körülmények között van, hiszen nehezen, ritkán találkozhatunk vele. Alig hallható néhány rádióban, a zenei tévék klipjei közé pedig szinte soha nem kerülnek be.

"Az előző lemez viszont igencsak sikeres volt a világban és sikerült elérni, hogy sokan felfigyeljenek a magyar előadókra, ezért is erőltetjük a harmadik lemezen még jobban a népzenei vonalat. Az előző album is különleges, szép borítót kapott. Most is ezt próbáljuk, sok terv már készen van. Azt szeretnénk, hogy ne csak a zenék legyenek egyediek és tökéletesek, hanem a megjelenés is"- tette hozzá Achilles.

http://www.youtube.com/v/hPJAU29rAzY&rel=1

Karmatronic: My Radio

Mindenképpen egy különleges ékszerdobozban kívánják a közönségnek átadni az ékszerzenét, és már csak decemberig kell várni rá. A hazai megjelenés után már napokkal elérhető lesz a legnagyobb terjesztői hálózatokon keresztül.

Balogh Zsombor