Hárommillió dolláros szabadság

Vágólapra másolva!
Hárommillió dollár óvadék ellenében engedték ki a börtönből az illegális fegyverbirtoklással vádolt TI-t. A rappert még október közepén tartóztatták le.
Vágólapra másolva!

Az anyagi gondokkal nem küzdő zenészt ugyan a tárgyalásig, illetve a bírósági meghallgatásig házi őrizetben tartják, de legalább a börtönt elhagyhatta. A nagy összegű óvadék azért a rapper számláját is megterhelhette, hiszen "csak" kétmillió dollárt tett le készpénzben, a maradék egyért meg a lakását ajánlotta fel.

Ha a bíróság az összes ellen felhozott vádpontban bűnösnek találja, akkor akár tíz év börtönbüntetést is kaphat a most huszonhét éves rapper.

A polgári néven Clifford Harrisként éldegélő TI-t még október közepén tartóztatta le a rendőrség. Éppen egy zenei díjátadóra tartott, de előtte még vásárolt némi fegyvert is, hiszen a rendőrség ekkor kapta rajta.

A BET Hip-Hop ünnepi díjátadóján a TI egyébként két kategóriában is nyert, köztük az év lemezének járó elismerést.

Három lőfegyvert is találtak a kocsijában, közülük az egyik töltve volt. A sztár lakásában végzett házkutatás során pedig további hat fegyver került elő. Az akkori hírek szerint a zenész biztonsági őre beismerte, hogy kilenc alkalommal kapott TI-tól pénzt, hogy vegyen számára fegyvereket.

party.[origo].hu

Big Shit Poppin