Armin van Buuren üdvözli a magyar trancereket

Vágólapra másolva!
A Trancetream legismertebb, Trancetream Topten című műsora a századik adáshoz érkezik, melyet nemcsak az internetes éteren keresztül, hanem szombaton testközelben is megünnepelnek a Poleposition csapat egy partyval. A Catch The Clubban Smash, Poleposition Lui Kay és Lacknock szettjeivel telik meg az éjszaka. Sőt, a most legjobb dj-nek válaszott Armin van Buuren is üdvözletét küldte a srácoknak.  
Vágólapra másolva!

A Poleposition stábja - ahogy az ötvenedik adásukban is tették - élőben jelentkezik a stúdióból. Atish, a műsor egyik házigazdája elmondta: a műsor gerince az elmúlt ötven adás számaiból összeállított százas lista lesz.

Szombat este a Catch The Club falai közé várják a hazai trance kedvelőit. Az első száz vendégnek dupla-dvd-t ígérnek, az összes eddigi rádióműsor felvételével. A bulin debütál az alkalomra ihletett Poleposition Coctail is.

A party felvezetéséről Smash gondoskodik, majd Atish és Fairy háromórás szettje után természetesen egyáltalán nem lesz vége a bulinak, hiszen Lui Kay és Lacknock exkluzív back2back-szettet prezentálnak - a két testvér még soha nem játszott együtt ebben a formációban.

A megfáradt ünneplőket a felső teremben fotelek és koktélbár várják, és a party ideje alatt mindkét teremben hallhatóak lesznek a dj-szettek.

Palace-os nyári fellépése előtti interjújában a szervezők arra kérték Armin van Buurent, hogy küldjön egy üzenetet a századik adás alkalmából, melyet a nemrégiben a világ legjobb dj-jének választott sztár meg is tett.

party.[origo].hu

Armin van Buuren Siófokon