Utazz ingyen Indiába karácsonykor!

Vágólapra másolva!
A house és trance zenékkel foglalkozó Above&Beyond nem mindennapi módon ünnepeli Anjunabeats labeljének századik megjelenését. Hatalmas beachpartykat szerveznek, az egyiket a trance szülőföldjére, az indiai Goára, a másikat Brazíliába, ahova több mint egymillió embert várnak. Ráadásul játékot is hirdettek, mellyel ingyenrészvételt lehet nyerni az indiai partyra - játssz velük és menj ingyen Goára karácsonykor!
Vágólapra másolva!

Az Above&Beyond Anjunabeats labelje hatalmas partyt szervez, abból az alkalomból, hogy megjelent századik kiadványuk. A trance szülőföldjének tartott indiai Anjuna Beachen tervezett buli India legnagyobbja lesz.

Több mint húszezer embert várnak a strandra december 28-án, a karácsony utáni napokban. A kiadó saját dj-it vonultatja föl, a finn Super 8-at és Tabot, a holland Stephen J. Kroost és az ausztrál Jaytechet, akik mind több órás szettekkel készülnek.

Az indiai buli viszont csak a kezdet. Szilveszter napján egy ingyenes megapartyt is tartanak az Ipanema Beachen, Brazíliában. Ide több mint egymillió bulizni vágyót remélnek. Ha ez sikerül, ez lesz a világ legnagyobb partyja. További helyszínekre is terveznek "kisebb" bulikat.

A Dj Mag a Myspace-szel, az Above&Beyonddal és Sunburn Festivallal összefogva egy játékot is hirdet. A nyertes kap egy retúrrepülőjegyet London-Goa útvonalra. Az ötnapos szállodai ellátás mellett a szerencsés nyer egy vip-belépőt is, illetve egy táskányi kisebb ajándékot.

Ahhoz, hogy ezt valaki megkaphassa, annyit kell tennie, hogy megírja az Above&Beyond Myspace-oldalán most csütörtökig (november nyolcadikáig) három olyan művész nevét, akik az Above&Beyond szárnyai alatt dolgoznak.

party.[origo].hu

http://www.youtube.com/v/ATZ-HhvAKzg&rel=1

Egy kis buli az Ipanema Beach-en