Győrt támadja meg a groove-szekta

Vágólapra másolva!
Győrbe is begyűrűzik a brit szigetekről szüremlő dub-reggae. Pénteken a Rómer házban fellép a breakbeat csatalánc egyik legfontosabb angol szereplője a Groove Diggerz, és mc Ronnie (Dub Pistols). Egy igazán erős, roots-hiphop-elektro estnek nézünk elébe.
Vágólapra másolva!

Az I Love Breaks csapat most megkapta egyik álmát Rob Savage és mc Ron személyében. A Breakin Events kiadó alapítói bizonyították már, hogy közös munkáik, mindig remekül sikerülnek.

Legismertebb kooperációjuk eredménye a Dub Pistols Speakers & Tweakers lemezén hallható.

Most pénteken Győrben a Rómer Házba látogatnak el, a megfelelő hazai körítésről a Secta Chamelon és Sikztah gondoskodik.

A Secta Chameleon duó még az ezredforduló környékén alakult. Olyan előadókkal dolgoztak már együtt, mint Sena, Melinda Stoika a Deladapból vagy Infragandhi.

A csapat magát a dirtypop vonalon helyezi el. Ehhez az általuk kitalált stílushoz a breakbeat, az elektronikus pop, a house és a trip-hop szolgálja az alapot.

Ezen az estén hozzájuk csapódik, Győr legfontosabb zenei exportcikkének tartott Sikztah, aki már több, mint tíz éve tűnik fel a legismertebb nyugat-magyarországi partykon és nem mellesleg a környék legelismertebb dj-mc-jeként tartják számon.

Pályafutása alatt olyan ismert előadók mellett állhatott, mint a Stanton Warriors, Elite Force, Hybrid, Freq Nasty, vagy Noisia.

Mivel az est fellépői a skatulyák harcos ellenségei közé tartoznak, ezért csak azzal lehet összefoglalni az est várható hangulatát, hogy lesz minden a hiphoptól a breakbeatig, úgy hogy közben egy percre sem tud leülni a buli.

Secta Chameleon

party.[origo].hu