Britney Spearst mixelte Paul Oakenfold

Vágólapra másolva!
Idén már megjelent egy önéletrajzi könyv és egy Greatest Hits album is Paul Oakenfoldtól. Az egyik legismertebb brit dj most a megtépázott hírnevű Britney Spearshez fordult, és készített egy igazi clubmixet Gimme More című számából.
Vágólapra másolva!

Britney Spears Gimme More című számához készített remixet Paul Oakenfold, a nemrég megjelent új verzió máris szépen kúszik felfelé a dance-slágerlistákon. Kijelentette, egyszerűen azért választotta az énekesnő dalát, mert ez a Brtiney-album nagyon jól sikerült.

"Pontosan hozza azt a hangulatot, amit egy klubban is el akarunk érni" - magyarázta Oakenfold, de hozzátette, a tempóval természetesen volt dolga. "Az eredeti számot nyilván nem lehet eladni az európai partykon és az amerikai táncparketteken sem. Ezért kivettem a nem működő részeket, és felgyorsítottam az alapot. Így kicsit keményebb lett a hangzás" - magyarázza a proghouse egykori felkent apostola.

"Amikor először próbaképpen elkezdtem játszani bulikon, már akkor is nagyon bejött a közönségnek. Most dolgozom egy radio edit verzión is" - árulta el a veterán dj.

http://www.youtube.com/v/LRDwohleGaA&rel=1

Oakenfold-Britney: Gimme More

Paul Oakenfold egyébként egy Santana-klasszikushoz is hozzányúlt. Mint mondta, az Oye Como Va régóta az egyik kedvence, ezért választotta a remixei közé, melyek nemsokára meg is jelennek egy csak online formában elérhető albumon. "Elég nehéz volt Santanát átdolgozni, mert nem akartam szinte semmit elvenni az eredetiből, csak felfrissíteni" - jegyezte meg.

Nemrég filmzenével is előrukkolt a brit lemezlovas, a Nobel Son című hollywoodi filmhez készített hanganyagot. A Danny De Vito és Alan Rickman nevével fémjelzett filmet az idei Tribeca filmfesztiválon mutatták be. Paul a jövő évre ígéri új nagylemezét, amely reményei szerint túlszárnyalja majd a tavalyi Lively Mind sikerét is.

party.[origo].hu