Seb Fontaine dorbézolást ígér ma éjszakára

Vágólapra másolva!
Már lehullott az első hó, de a téli partyszezon még csak most kezdődik. Ma este Seb Fontaine érkezik a Tabu Lounge-ba. A Trancetream ajánlója.
Vágólapra másolva!

Seb Fontaine egyike Anglia leghíresebb és legelismertebb lemezlovasainak, amit lassan húszéves szakmai sikereinek köszönhet. A londoni születésű úriember 1989-ben kezdte munkásságát.

Barátjával, Craig Richardsszal közös partysorozatot indítottak London különféle szórakozóhelyein. Ez annyira jól sikerült, hogy 1998 és 2002 között Seb rezidensi lehetőséget kapott a legendás Cream falai között.

1999 nyarától a Cream partyk keretén belül már az Ibizán található Amnesia lett otthona hétről hétre.

Később szintén rezidens volt a Ministry of Sound nagytermében, emellett persze bejárta a világot, ahol az évek során olyan sztárlemezlovasok váltak barátaivá, mint Eric Morillo, Felix Da Housecat, Fatboy Slim, Darren Emerson és Pete Tong.

Óriási népszerűségének köszönhetően a brit Radio1 stúdiójában találta magát, hogy onnantól már az éterben is terjessze muzsikáit.

Saját, Prototype névre hallgató mixsorozatának elkészítésére is lehetőséget kapott a Global Underground kiadótól, majd a Paul Oakenfoldhoz tartozó Perfecto label számára is rakott össze kiadványokat. Most hazai partyzók is láthatják-hallhatják a veterán mestert, akinek zenei munkásságánál már csak bulizási szokásai legendásabbak.

Seb Fontaine élőben