Szomorkodnak a londoni melegek

Vágólapra másolva!
December másodikán bezárja kapuit London legrégibb melegparty-sorozata, a DTPM, mely a híres Fabric klubban működött. A tizenöt éve heti rendszerességgel visszatérő buli szervezői azt mondják, eljárt az idő az ilyen estek felett, és inkább valami újba vágnak bele.
Vágólapra másolva!

December másodikán tartják a londoni Fabricben az utolsó DTPM partyt. A vasárnapi bulin az elmúlt tizenöt év legjobb dj-i, többek között Cammy, Mark Westhenry, Paul Heron, Guy Williams, Steve Thomas, Reza, Justin Ballard, Nick Tcherniak, Malcolm Duffy, Lisa German és Paul Christian lépnek föl.

Sokuknak a DTPM hozta meg az ismertséget, hiszen első szettjeiket itt játszották. A záróparty bevételét az AIDS világnapja alkalmából segélyszervezeteknek ajánlják föl.

Az est szervezője, Lee Freeman azt nyilatkozta, hogy a jövőben sokkal inkább a különleges, egyedi hangulatú partykra fognak koncentrálni.

Tehát nem szűnik meg a DTPM, hanem a heti egyszeri bulik helyett rendszertelenül visszatérő megapartyk lesznek helyette, mindig más helyszínen. Freeman azt ígéri, a jövő év elején máris rendeznek majd egy ilyet, nehogy a rajongók elszokjanak tőlük.

"Ez egyszerűen hozzátartozik a klubok evolúciójához, tovább kell lépnünk. Annyit viszont megígérhetek, hogy nem fogunk eltűnni" - nyilatkozta a szervező.

DTPM-party

Az elmúlt tizenöt év alatt a DTPM több klubban is megfordult, de a Fabric adott otthont legtovább, majdnem nyolc évig a partynak, mely minden héten a londoni melegkultúra egyik meghatározó eseménye volt.

party.[origo].hu