Szupernaturisták

Vágólapra másolva!
A Naphon csapata újra arra készül, hogy visszahozza a kilencvenes évek underground-partyk hangulatát. Az egykor kultikus Fáklya Klubban most pénteken többek között az ambient-guru: Saafi Brothers, Naga, Oleg, Titusz és Dr. Zoidberg játszik majd. 
Vágólapra másolva!

A Supernatural Beats néven futó pénteki buli szervezői a Fáklya klubba csábítják azokat, akik szerették az első hazai partykat.

Persze nagy valószínűséggel azok is borzasztóan jól érezhetik majd magukat, akik ekkor még nem csatlakoztak ehhez a szcénához, hiszen a legjobb hazaiak mellett a német Saafi Brothers is pult mögé áll.

A két kultikus ambient-guru, Gabriel le Mar és Michael Kohlbecker trance-formációja, a Saafi Brothers már többször játszott hazánkban, emlékezetes bulit tartva az egy évvel ezelőtti Sziget Fesztiválon, ahol Gabriel egy külön chillout szettet is játszott.

A pénteki estén élő audio és vizuális performanszot is ígér a Saafi Brothers. A csapat amelett, hogy leginkább ambient zenéikről ismertek, azért bele-belenyúltak a tech-house-ba, sőt dubba is.

Négy év hallgatás után, idén jelent meg Supernatural című albumuk, amiről azt írják, hogy lüktető groove-ok és misztikus dallamok egyvelege lett.

A party.[origo].hu dj-je a mostanra soknevűvé vált Oyle (Dr. Zoidberg, Russel Carpenter) mellett Kalumet, és Golem lesznek a "frissebb" hangok.

A lemezjátszó mögött "megöregedett" régi partysok az acidból indult Titusz és Naga, valamit a goa hazai alapkövein álldogáló Oleg és Wegha is feltünnek. Kalumet a hely egykori főnöke szinte hazatér majd a Fáklyába pénteken.

Saafi Brothers: Lunatic

A Naphon csapat még ebben az évben megörvendezteti a partyközönséget, hiszen decemberben még jelentkezik egy Digitalisman bulival, jövő februárban pedig tető alá akarnak hozni egy X-lab bulit is, nehogy teljesen elfelejtsük, hogy valaha volt olyan is.

party.[origo].hu