Egyszerű a recept: kell bele a nő

Vágólapra másolva!
A magyar producer, Myon, 2001-óta készít zenéket; bootlegek, remixek és saját szerzemények tömkelege fűződik a nevéhez. Most az Albion című albummal rukkolt elő, amely a trance-alapokra helyezett női vokál receptjét viszi sikerre. A Trancetream kritikája.
Vágólapra másolva!

Varázslatos női vokál kísérte misztikus dallam csendült fel majd két hónappal ezelőtt az ismertebb trance-rádiókban. Akkor talán még kevesek figyeltek fel a remekbe szabott szerzeményre, ám egy hónappal később a dal a Black Hole Recordings égisze alatt tűnt fel ismét a listákon.

Az ekkor már biztos sikervárományos műről hamarosan kiderült, sok érdekes meglepetést tartogat a világ számára - ezt már abból is lehetett sejteni, hogy az idén a világ legjobb dj-jének választott Armin van Buurent azonnal meggyőzte.

Myon, azaz Égető Márió egyébként ismert már a magyar és a nemzetközi szcénában, egy másik álnéven: az Orange Project elektronikus tánczenei karrierjének 2001-es kezdete óta számtalan szép sikert elért mashupot és remixet készített, munkái több kiadványon is helyet kaptak.

Ami a most tárgyalt munkát illeti: az ötlet jó, a recept egyszerű, a megvalósítás pedig professzionális. Egy különleges vokál, mely megragadja a hallgatót, és nem ereszti az utolsó pillanatig, plusz olyan ütemek, amelyek bárhol és bármikor mozgásba hozzák a bulizókat.

Az album december 21-én kerül majd a boltokba, és egyszerre jelenik meg az Original Mix és a Radio Edit változat, a remixek pedij jövőre várhatóak.

Trancetream.fm

http://www.youtube.com/v/Ots-h3GoHeo&rel=1

Armin tolmácsolja az Albiont