Túladagolás a Daft Punk-bulin

Vágólapra másolva!
Hárman is kórházban kötöttek ki a Daft Punk melbourne-i koncertje után. A helyi egészségügyi szervek információja szerint az ok: kábítószer-túladagolás.
Vágólapra másolva!

Három embert szállítottak drogtúladagolás miatt kórházba a Daft Punk melbourne-i koncertjéről Ausztráliában. Az egészségügyi szolgálat még a koncert előtt egyeztetett a szervezőkkel, és felajánlotta egy, a koncerten működő ambuláns állomás létrehozását. A koncert rendezői ezt elutasították, és csak egy elsősegély-állomást hoztak létre.

Paul Holman, a helyi kórház munkatársa a sajtónak azt mondta, ha a koncert szervezői elfogadták volna ajánlatukat, ők képesek lettek volna annyi emebert és technikát odaszállítani, amivel biztonságossá tudták volna tenni a koncertet.

"Talán, ha több orvos van a helyszínen, akkor kisebb lett volna az esélye annak is, hogy ilyen súlyos állapotban kelljen néhány rajongót kórházba szállítani" - tette hozzá Holman. Sem a zenekar, sem a koncert szervezői nem kommentálták az esetet.

A Daft Punk nemrégiben jelentette meg új koncertalbumát Alive 2007 címmel, de elkészült a francia elektro-robot-punk csapat filmje is, az Electroma, amely december 5-én került a boltokba. A film szereplői olyan gépek, amelyek emberré akarnak válni.

Harder Better Faster Stronger - Live

A két bukósisakos, bőrdzsekis robotot azonban ebben a filmben nem Thomas Bangalter és Guy-Manuel de Homem-Christo játssza. Igazi művészfilmről van egyébként szó, nincsenek benne dialógusok, és a történetvezetés sem nyílegyenes - mindez egy és negyed órán keresztül.

party.[origo].hu