Indul a dj-iskola - az első beiratkozás

Vágólapra másolva!
Közel százan jelentkeztek már Dän Von Schulz és a party.[origo].hu közös dj-iskolájába. Az első beiratkozás a karácsony előtti héten már megvolt, de január hetedikén és nyolcadikán, vagyis hétfőn és kedden lesz a második a Barokkóban, ahol a tanoncok találkozhatnak, beszélhetnek is az "osztályfőnökkel".
Vágólapra másolva!

Eddig több mint százan jelentkeztek már Dän Von Schulz és a party.[origo].hu közös dj-iskolájába. Így a szervezők úgy döntöttek, egymás után két tanfolyamot fognak indítani, hiszen a jelentkezések még nem zárultak le.

A leggyorsabbak már a karácsony előtti csütörtökön és pénteken (december 20. és 21.), délután három és hat óra között mentek beiratkozni a Liszt Ferenc téri Barokkóba, ahol találkozhattak és beszélhettek is Dän Von Schulzcal. A második beiratkozásra jövőre, január 7-én és 8-án (hétfő, kedd) kerül sor ugyanezen a helyszínen.

A jelentkezők mintegy tíz százaléka lány, így úgy tűnik, Dän Von Schulz kívánsága teljesül. Az oktatás januárban indul, az órák négy héten keresztül hétköznaponként délután négy és este hét óra között lesznek a Liszt Ferenc téri Barokko tánctermében, ahol minden technikai feltétel is adott.

A diákoknak összesen egy papírra és egy tollra lesz szükségük (a jegyzeteléshez), hiszen szabadon gyakorolhatnak a helyi cuccon.

"A tanfolyamra bárki jelentkezhet - mondta el Schulz, hiszen tényleg az alapoktól fogjuk kezdeni, viszont azt garantálom, hogy a négy hét után, aki komolyan csinálja, az rendelkezni fog olyan ismertetekkel, melyekkel nekiláthat a szakmához."

"Minden segítséget meg tudok adni nekik, kivéve a ritmusérzéket, a tehetséget és a szorgalmat. Ezzel az egy hónapos tanfolyammal egyéves kínlódást lehet megúszni, hiszen mi megmutatjuk majd, mi hogyan működik, és nem kell otthon maguknak kipróbálgatniuk."

party.[origo].hu