Négy tánctérrobbantó újdonság

Vágólapra másolva!
A Black Sun Empire, a TC, a Bad Company és dj Marky is rögtön duplacédés anyaggal jelentkezett - a legütősebb év végi drum'n'bassek.
Vágólapra másolva!

A holland Black Sun Empire trió 2000-ben megjelent első lemeze óta a technoid drum'n'bass színterének egyik legmeghatározóbb formációjává nőtte ki magát. Öt évvel ezelőtt indult, azonos nevű kiadójuk, és három éve menetelő Obsessions labeljük saját anyagaik mellett teret enged több hasonló gondolkodású művésznek is. A megannyi elismert név közt magyar producerek - Chris.su, Dis, Jade, Matt-U, Munk, Skc - munkái is megtalálhatók katalógusukban.

Endangered Species című harmadik nagylemezük az azonos címen futó EP-sorozat munkáit gyűjti össze egyik lemezén, és a BSE-Obsessions címkék kiemelkedő darabjait foglalja össze egy mix formájában a második korongon. Aligha fenyegeti valós veszély a neurofunk stílust, amíg ilyen elszánt csapat viseli szívén a sorsát.

Aki legalább a közelében járt az elmúlt hónapokban egy nagyobb dnb-bulinak, az garantáltan hallotta már TC megannyi tánctérrobbantó darabja közül valamelyiket. Deep, Jump, Rockstar, Wher's My Money, Flatline - az Evolution albumon mindegyik megtalálható. Egy nagy csokorba szedett új zene is megtalálható az új duplacédén.

A következő hónapok kötelező partykellékei, mint a Sub Focusszal közös Borrowed Time, az újabb Jakes mc-vel készült trackek közül a Mindkiller és a Raise the Roof, vagy a Scratch Perverts közreműködésével felturbózott Fuck What You Heard.

A faltörőkos-típusú zenék ellenpontjaként szolgálnak a Hannah Collins vokáljával rögzített Show Me the Way-nekés a King of Africa-nak, de a klasszikus Reprazent-hangzás felé kacsintó Strictly Drum & Bass-nekis.

TC-nek sikerült olyan albumot készítenie, ami annak ellenére, hogy alapvetően bulin működő zenékkel van tele, otthon sem untat. Sőt, arra ingerel, hogy feljebb és feljebb tekerjük a hangerőt.

A duplalemezes limitált kiadás második korongján a Scratch Perverts majdnem negyven darabot - köztük több kiadatlan tételt - gyömöszölt bele egy mixbe, ha pedig számítógép meghajtójába helyezzük a lemezt, felfedezhetjük rajta a multimédiás tartalmat: a Drink című szám videóklipjét, a szerzőt és tettestársait bemutató videót; valamint hozzáférést nyerünk exkluzív számok, háttérképek és csengőhangok letöltéséhez is.

Black Sun Empire: Breach