Menno de Jong nálunk szilveszterezik

Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, manapság egy fiatal dj-nek több területen kell jeleskednie, nem elég csupán jól mixelni, ha sikeres akar lenni. Ott van, például, Menno de Jong, az Intuition Recordings tulajdonosa: producer, egy nemzetközi rádióműsor házigazdája és rendezvényszervező egy személyben. A holland dj szilveszterkor a Trancetream partyjára, a Római-parti Csónakházba látogat.
Vágólapra másolva!

Az Intuition Recordings mára a legjobb trance-kiadók egyikévé nőtte ki magát, Menno de Jong számait a műfaj "mainroom, bedroom és underground" dj-i egyaránt rongyosra jásszák. Rádióműsorát pedig hétről hétre tízezrek hallgatják.

A még csak 23 éves Menno nemzetközi fellépéseinek listája hosszabb, mint bárki másnak ebben a korban. Már több mint 20 országban zenélt, olyanok nagy nevek mellett, mint Tiësto, Armin van Buuren, The Prodigy, Paul van Dyk, Marco V, Markus Schulz.

Menno stílusát napjaink talán legjobb trance-szerzeményei fémjelzik, olyan számok, mint a Tundra (Intuition Recordings), a Guanxi (Anjunabeats), a Majestic és a Second Thoughts (Dedicated).

Tavaly a DJ Mag 100-as listáján a 72. helyen debütált, és idén tíz helyet előrelépett. A világ leglátogatottabb trance-oldalán, a Trance Addicten pedig a 10. legjobb lemezlovasnak választották.

Emberünk szilveszterkor Magyarországon, a Sound of Cream évzáró partyján ünnepel, az óbudai Római-parton lévő Csónakházban. Úgy hírlik, örömmel fogadta a felkérést, mert márciusi fellépése is telt házzal ment - vélhetően most sem lesz másképpen.

Trancetream.fm

Menno a Trance Energyn