Tovább pörög a Marley-biznisz

Vágólapra másolva!
A Marley reggae-család második legismertebb tagja, persze a már régen elhunyt Bob Marley után annak fia, Ziggy februárban dobja piacra legfrissebb koncert-dvd-jét, mely állítólag az egyik legjobban sikerült anyaga.
Vágólapra másolva!

The Love Is My Religion című dvd-t még 2006-ban rögzítették a Los Angeles-i Avalon Theatre-ben. Az énekes eddigi legnagyobb turnéján vett részt, minden földrészen koncertezett.

A több mint egyéves koncertsorozat múlt év decemberében ért véget, és Bob Marley fia lett az első reggae-zenész, aki Kínában is felléphetett.

A videó anyaga majd kétórás, és tizenkilenc dal kapott helyet rajta. A csapat a turnézás ideje alatt is csiszolgatott a felvételeken, így minden jel szerint a legjobban sikerült Ziggy-dalok kerülnek most a boltokba.

Az azonos című (The Love Is My Religion) album 2006-ban elnyerte a legjobb reggae-lemeznek járó Grammy-díjat, így a Marley-fiú már négy szobrocskával büszkélkedhet.

Bob tizenhárom gyermeke közül először Ziggy követte apját a szakmában, majd Damian is csatlakozott. Mostanra az egész família együtt őrködik az "ősapa" hagyatékán.

Az összes jogot birtokló Fifty Six Hope Road Music családi vállalkozás nemrégiben perrel fenyegette meg a Universal Musicot és egy mobilszolgáltatót, mert azok szerintük jogtalanul használták csengőhangnak Bob egyik számát.

A múlt évben pedig végre megjelent a Roots, Rock, Remixed, mely első hivatalos mixlemez, melyet az örökösök is jóváhagytak.

A családból Ziggy viszi tovább apja igazi, klasszikus roots-reggae-hangzását. A majd' tíz évvel később született testvére, Damien Marley inkább a dubos új hangzásokban találta meg számítását.

Koncert Sanghajban

party.[origo].hu