Nagyon közel kerülhetünk a kozmoszhoz

Vágólapra másolva!
Satoshi Tomiie és a Faithless után Tom Middleton kapott lehetőséget, hogy elkészítse a Renaissance 3D sorozatának következő részét. A kiadvány január 28-án kerül a boltokba és három lemezt tartalmaz majd, Studio, Club és Home fantázianevekkel, melyekből egyben a stílusokra is következtethetünk. A Housemusic.hu ajánlója.
Vágólapra másolva!

Tom Middleton már jó néhány mixalbumon túl van, az ő nevéhez fűződnek a Crazy Covers, a The Trip és a mára legendássá vált Sounds Of The Cosmos válogatások.

"Tetszik a 3D koncepciója, a 3 lemez tökéletes lehetőséget ad, hogy bemutassam a zenei sokszínűségemet" mondja Tom. Sokan kérdezték, lesz-e folytatása a Cosmos-nak - nos, azt hiszem ez az. Legalábbis igen közel áll hozzá."

A lemezen olyan eladók munkái kaptak helyet, mint Ulrich Schauss, a Groove Armada, Wink, az Orbital vagy Henrik Schwarz anyagai.

Az eredetileg csellista és zongorista zeneszerző-dj Cornwallból származik, majd Aphex Twin sugallatára 1989-ben átpártolt az elektronikus zenéhez.

1991-ben találkozik Mark Pritcharddal, akivel féltucatnyi álnév közt Jedi Knights-ként készített New School Science albuma megannyi sztárproducert, így a Prodigy-t, a Chemical Brothers-t, a Daft Punkot és a Freestylers-t is bevallottan inspirálja.

Richard D. James neve mellett még Matthew Herbert is feltűnik szerzőtársai közt, vele Fogcity alteregó alatt muzsikál a kora kilencvenes években.

Jelenleg legaktívabb az Amba nevű, élőben kórussal, zenekari kísérettel teljes, alkalom- és hely szülte improvizatív performansza. Tom szombaton lép fel a Hypnosis klubsorozat idei első buliján, a Merlinben.

Housemusic.hu

http://www.youtube.com/v/JlRK7huDhww&rel=1

Tom Lengyelországban