"Showbizniszt csinálunk"

Vágólapra másolva!
Évek óta biztos pontnak számit a magyar proghouse-partyéletben a Hajógyári-szigeten lévő klubkomplexum. A programokatért felelős Fame Promotion egyik vezetőjét, Rács Balázst arról kérdeztük milyen, évet zártak és milyen nagy dobásra készülnek az idén. Az is kiderül, hogy Nick Warren szeret pacsizni a közönséggel, Dave Clarknak pedig egy "sziasztokra" sem vagyunk jók.
Vágólapra másolva!

Most újra felütötte a fejét a Dj Mag körüli botrány.
- Nekem akkor tűnt fel a dolog, amikor augusztusban szerettem volna szerezni egy Armin Van Buueren időpontot februárra, és nem adtak 2008-as dátumot. Nyilvánvalóan azért, mert szerintem le van dumálva, hogy ki nyer és, így aztán magasabb áron lehet majd bookingolni.

A 2008-as évet ki fogja nyerni?
- Nem tudom, nyáron majd megmondom.

Milyen évet zárt a Fame múlt évben a Hajógyárin?
- Nagyon sikeres volt az év mind a megrendezett partyk minősége, mind a közönség elégedettsége szempontjából.

Hogy tudjátok ezt mérni?
- A saját portálainkon, és más elektro-portálokon a fórum bejegyzésekből azért szépen le lehet követni a közönség véleményét, ráadásul ott mindenki egyenesen mondja meg, és nem köntörfalaz. Kőkeményen belemondják az "arcunkba", hogy mi a tészta.

Melyik volt a legjobb buli a fórumozók szerint?
- A december 22-i Sasha. Sikerült eltalálni a jegyárat, a közönség igényeit, a hangot a fényeket, mindent.

Melyik volt a legrosszabb?
- A Nick Warren. Mi szúrtuk el túl sok embert engedtünk be. Egyszerűen ennyit nem lehet. Megtanultuk a leckét.

Hogyan lehet belőni, hogy egy partyra mennyi embert tervezhetsz?
- Ez igen nehéz, játszani kell a fellépővel, az időponttal, a jegyárral, a többi saját bulival, illetve persze meg kell nézni, hogy mik vannak még a környéken.

Miben kell fejlődnötök?
- A legjobb technikán dolgozunk, remek a hangrendszer, remek a fény a Hajó- gyárin. A ruhatár szinte kifogástalan, nagy neveket tudunk elhozni, jók a reklámjaink. Egy dolog, amiben fejlődnünk kell, hogy mindig el tudjuk találni, hogy mennyi ember tudja még felhőtlenül jól érezni magát egy bulin. Hiszen ez showbiznisz nem más, és mi a a közönségből élünk.