Támadnak a délszlávok - megvannak a Techno Session nyertesei

Vágólapra másolva!
A február nyolcadikán, pénteken a most induló partysorozat a Techno Session vendége lesz a szerb Marko Nastic és a szlovén Valentino Kanzyani lesz a Studióban. A belgrádi elektronikus klubkultúra legfontosabb előadójának tatott Marko és a szlovén technoőrült Valentino közös partyjára akár ingyen is elmehetsz a pároddal a Hajógyári-szigetre, ha velünk játszottál - megvannak a nyertesek.
Vágólapra másolva!

Marko a szerb technoszcéna vezéralakja. A három lemezjátszós technikájáról is felismerhető dj, aki bő tíz éve szinte megállás nélkül játszik, pihenés helyett pedig producerkedik.

Marko már tizenhat éves korában már Belgrád egyik vezető klubjának, az Industriának volt rezidense, és most is csak alig van túl huszonharmadik életévén.

Belgrádot maga mögött hagyva a vajdasági Újvidéken telepedett le. Hirtelen jött ismertségére és a szakma pozitív kritikáira a nemzetközi sztár-dj, Judge Jules is felfigyelt.

Ennek is köszönhető, hogy egyre népszerűbbé vált a környező országokban, de játszott már Brazíliában is. Minderre rásegített a Recycled Loops és a Knee Deephez való szerződés is.

A két világhírű kiadó embere a szlovén Valentino Kanzyani is, aki zenészcsaládban nőtt föl, és egy nyaralás alkalmával találkozott először olyan emberrel, aki lemezjátszókkal csinálta a zenét. Életcélja innentől kezdve nem is volt kétséges.

Hamar nevet szerzett magának mind a house, mind a techno világában. Valentino egyik mellékprojektjét, a The Porn Headquarterst a kiadói jogokkal együtt vette meg a Deep Dish. Február nyolcadikán a Studio dj-pultjába áll még dj Budai, Agent és Adam Cro.

Valentino Kanzyani a 2006-os Mayday-en