Zajos Hybrid-hajtás - megvannak a párosjegynyertesek!

Vágólapra másolva!
A most szombati Dokk Progression eredetileg hirdetett line-upja Solace-szel is igen kecsegtető volt, de a szervezők egy gyors kör után megegyeztek a Hybriddal, így most Mike Truman és Chris Healings is a Hajógyári-sziget felé veszi az irányt. Aki velünk játszott, akár ingyen is megnézheti a zeneőrülteket - kisorsoltuk a nyerteseket.
Vágólapra másolva!

Az általános hazai helyzetgyakorlatoktól eltérően kivételesen olyan hétvégi programváltozás van, amivel jól járunk. A Solace mellé beszervezett hétköznap komponáló, hétvégén pedig folyamatosan bulizó Hybrid foglalja le a partyközönség szabad energiáit.

Mike és Chris az elmúlt tíz évben közel kétszázötven zenét írtak. Albumaik, a Wide Angel, a Morning Sci-Fi és a legutóbbi I Choose Noise nemcsak a partyközönség, hanem a filmproducerek kedvenceivé is váltak.

Legutóbb épp a dvd-n még csak most megjelenő Katakombák című mozihoz adták a zenéjüket.

Munkastílusukra jellemező, hogy a soundtrack készítése közben lazán összeütöttek egy dupla albumot Hybrid Remixed címmel. A legfrissebb hírek szerint újra stúdióban ülnek.

Mike és Chris duója mellett a skót Solace is kezébe kaparintja a Studio potmétereit. Több mint tíz éve indult először világkörüli turnéra és azóta sem nagyon állt meg.

A szombati partyn fellép még az Eclectica néven is alkotó Snoopy, akinek futurista stílusa mára már nemzetközi hírnevet hozott neki.

Zenéjét például John Digweed Bedrock Blackje is kiadta; míg ő maga olyan helyeken lépett fel, mint a liverpooli Cream-fields, a Palma de Mallorca-i Pacha, a miami-i Level Club vagy épp a tokiói Womb. Az estet erősíti még Nathan K-t és Peetet is.

Hybrid: Kid 2000