Retró a legszebb klubban

Vágólapra másolva!
A Pest megye egyik legszebb klubjának tartott Cueban, Gödöllőn szombaton igazán exkluzív retroparty mutatja majd meg, hogy nemcsak a fővárosban lehet hajnalig pörögni.
Vágólapra másolva!

A Retro Cue kéthavonta, mindig a hónap utolsó szombaton jelentkező party. A nyolcvanas-kilencvenes évek legnagyobb hazai és külföldi slágereit felvonultató esten a rezidens a műfaj egyik régi harcosa, dj Tégla lesz január utolsó szombatján.

A szervezők azt ígérik, hogy a zene mellett a "kor elvárásainak megfelelően" a látványra is nagy hangsúlyt helyeznek. A táncosok, a változó show-műsor és a fények is hozzájárulnak ahhoz, hogy a partyzók maximálisan át tudják magukat adni az éjszakai élményeknek.

A hely partyrepertoárja szombatonként saját szervezésű klubestekkel telített, a péntek pedig a nyitott nap, amikor más szervezőcsapatok egy-egy partyját is szívesen látják.

Négy, vissza-visszatérő programmal dolgoznak Gödöllőn. A Club Nighton a rezidensek, a modern tánczene és az éppen aktuális közönségkedvenc felelős a hangulatért.

A Tig Party diákbulija havonta mindig a második péntekén jelentkezik, ahol persze az iskolásoké a főszerep.

A most szombaton is érkező Cue Retrobuli mellett a Progressevent is rendszeresen feltűnő rendezvény, ahol elsősorban a progresszív- és a deephouse kap szerepet. Most szombaton viszont a retroparty utaztat a nyolcvanas-kilencvenes évek slágereibe, mely így biztosnak tűnő szórakozást ad Gödöllőn.

(x)

Forrás: [origo]

Retróérzés