Hozzánk menekülnek a napsütés elől - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Kozmikus összeesküvést gyaníthatunk, hiszen a hétvégén hozzánk érkező külföldi fellépők nagy része kellemes már-már forró szigetekről jön a zimankós kontinensre. Jared Knapp az új-zélandi trance-dj mellett a Tosh Meets Marley autentikus zenészei jönnek Jamaikából. A Dokk Progression Tito La Rockája legalább spanyol, de az is a kontinens szélén van, ráadásul Ibiza megint csak egy ugrás, és abszolút mértékben sziget.
Vágólapra másolva!

Csajok és party a zeniten: Ludditák, Anima Dj's

Lányokkal kezdeni a csütörtököt még az álmoskönyvek szerint is jót jelent. Főleg, ha a Ludditákról van szó (Fonogram második hely, a Bëlga mögött).

Új albumukat a Kezdőrugást a szaksajtó és a közönség is egekig magasztalta és malasztba tekerte. A Kultiplex Dózer Fesztiválját, azaz a záróakkordot ők sem hagyhatják ki. Zenekar és folyamatosan szövegelő lányok. Kell ennél több?

A Blaha Lujza tér zenitjén a frisslemezes Anima Sound System dj-i, Németh Gergő és Prieger Zsolt fogadja a csütörtöki egybegyűlteket Punk Goes To Disco című estjükkel.

Kijelenthetjük, hogy a téliesített Corvin Tető nem téved a hétköznapokon sem, ráadásul ők adnak helyet a most éppen a költözéssel bíbelődő West-Balkán partyjainak, mint például a pénteki Deck Attack-nak.

A Trafó Bár Tangó csütörtökön Sanomachi-partyval készül megbontani a hétköznap egységét, ráadásul Kitten Killers, Miss Lucifer és a Mário Bros játszik nem gameboy szinten.

Afro-ritmusokat, latin lüketést és szoci-presszó hangulatot ígér a Chakra Hacker péntekre a Cökxpőn Ambient Caféba, itt mutattják be első lemezüket a Blood Hit Parade-ot.

Az Ausztriát, Szlovéniát, Romániát és Belgiumot is megjárt csapat nem ígér mást, csak önnön magát és kellemes zsezsgést péntekre.

Szigetesek: Jared Knapp, Dokk Progression: Titto La Rocka

Új-Zéland biztos nagyon kellemes hely, de azért nem árt világot látni. Jared Knapp sem gondolta ezt valószínüleg másként, hiszen a fiatal trance-dj egyhónapos európai turnéra indult. Szlovákia, Lengyelország és Románia mellett hozzánk is ellátogat pénteken a Scarabeus Music Puba.

A mindössze huszonhárom éves srác a legkeresetebb lemezlovasok közé tartozik a szigeten. A most pénteki estén a magyar trance-erek közül Gabriel Miller, Soliquid és Inpieces erősíti a felhozatalt.

A szombat prog-house-t, minirave-t és ska-dancehall bulit ígér.
Sopronban, a Pulse égisz alatt, igazi táctérrobbantó zenék készülődnek kitörni a hangfalakból. Colosso Grandéban a sógoroktól átszökkent Fellipe mellett a Deacode-os trio (Hot X , Igor Do'urden , Coyote) és az egykor Tilos-szférából kiszakadt Tommyboy játszik majd.

http://www.youtube.com/v/mFJzsvos0fU&rel=1

Titto La Rocka live

A Hajógyári-szigeten, pedig szintén a progresszióé a főszerep Dokk-módra. A belga-spanyol-svéd, de a Kanári-szigeteken és Ibizán is igen otthonosan mozgó Titto La Rocka áll be a dj-pultba, bemelegítésnek pedig hazánk régi lemezharcosa Slam Jr. tart tánczenei kurzust.