Vihart hozó remix

Vágólapra másolva!
Kalumet kalandozgat a stílusok között, most éppen KID fedőnév alatt (Kalumet In Dub), a nyári Ozora Festiválon játszott trackekből mixelt össze egy albumra valót. A Psylife.net ajánlója.
Vágólapra másolva!

Kalumet számos sikeres projektje közül a Kalumet In Dub (a lassabb ütemek felé kalandozó, melyben ötvöz ethnót, dubot, psychillt és miegymást) megjárta már a több tizezres portugál Boom Fesztivál szinpadát is (még 2004-ben), és állandó fellépője minden nagyobb fesztiválnak kishazánkban.

A tavalyi, 2007-es Ozora Fesztiválon készült élő felvételt tesszük most közkinccsé, Psylife Chill Sessions sorozatunk első ingyenesen letölthető részeként.

A hanganyag az akkor is nagy sikert arató Kalumet in Dub szettet rögzítette, mely közvetlenül a Carbon Based Lifeforms fellépése és a nagy vihar előtt hangzott el.

A felvétel hallgatása közben nem csak hogy újraélhetjük azt az igen kellemes ozorai két órát, de ízelítőt kapunk, a nyáron megjelenő teljes hosszúságú Kalumet In Dub szerzői albumból is, melyet a Psylife Music segít majd világra hozni.

"Mindig is csináltam dub trackeket, sőt az első megjelenésem is az volt"- magyarázza Kalumet a vonzódás történetét. A nyáron megjelenő teljes szerzői albumról azt mondta, hogy a számok nagyrészt ugyanezek lesznek (persze helyet kap egy-egy friss darab is). Dubos-chilles-etnós lesz fogalta össze a szerző a tudnivalókat.

Ozora-hangulat

Persze a két lemez soundja különbözik, hiszen a nyári megjelenésig szépen ki lehet dolgozni a stúdióban a hangokat, de Kalumet azt ígéri nem veszti el az ozorai lendületet.

A producer tavasz elejére tervez még egy pszichedelikus-trance albumot is, bár erről még nem sokat mond, az viszont biztosnak tűnik, hogy a megjelenés körüli hazai eseményeket már messzebbről fogja követni, hiszen heteken belül Dublinba költözik.

Psylife.net