Moby utcára került

Vágólapra másolva!
Moby Last Night című albuma a tervek szerint március tizedikén kerül a boltokba, ezért nem meglepő, hogy a művész egyre inkább keresi a feltűnést. A napokban egy londoni téren bukkant föl mint utcazenész.
Vágólapra másolva!

Moby képes világszerte megtölteni stadionokat, de most nem ment neki az üzlet a nyugat-londoni Sloan téren. Negyvenperces minishow-ja alatt mindössze hat fontot sikerült összekalapoznia, pedig még Joy Malcolm énekesnőt is felkérte társnak a produkcióhoz.

Nem túl meglepő, hogy a művész mostanában egyre jobban keresi a feltűnést, hiszen Last Night című új albuma tavasszal kerül majd a boltokba. Valószínűleg ezért vállalta el a BBC Cultur Show című műsorának felkérését utcai koncertre.

A hatfontos bevétel igencsak elmarad Moby szokásos bevételeitől, hiszen Play című albuma több mint kilencmillió példányban kelt el.

"Legfeljebb öt vagy hat fontot kaszálhattam, de ez nem baj, nem a pénzért csináltam. Az egyetemi éveim alatt utcazenéléssel egészítettem ki a költségvetésem, így legalább volt miből elmennem bulizni"- foglalta össze a művész a sajátos kísérletet.

Mobyt két hete kereste meg a BBC munkatársa, hogy vállalna-e egy ilyen produkciót, és egyből rábólintott.

party.[origo].hu

Natural Blues