Budapestre jön a Morcheeba

Vágólapra másolva!
Az új lemezt bemutató Dive Deep turné keretében április 28-án hozzánk is ellátogat a Morcheeba. A tesók legutóbb nyáron jártak Magyarországon és Siófokon adtak egy azóta is sokat emlegetett koncertet, most a Petőfi Csarnokot tölti majd meg hangokkal.
Vágólapra másolva!

A már több mint hatmillió lemezt eladó angol duó februárban jelenteti meg legfrissebb, sorrendben hatodik nagylemezét a Dive Deepet. A Godfrey testvérek ezúttal nem egyetlen énekessel rögzítették új albumukat, hanem különböző "vendéghangokat" kértek fel a közreműködésre.

A lemezt beharangozó első, Enjoy The Ride című dalban a hetvenes évek egyik híres brit énekesnője Judie Tzuke hangja csendül fel, aki az album második felében található Blue Chair című dalban is remekel.

Rajta kívül több számban hallhatjuk a svéd énekest Thomas Dybdahlt is, egy a Godfrey testvérek által a Myspace-en felfedezett francia énekesnő, Manda is jeleskedik több dalban, egyes hírek szerint ő fog a koncerten is énekelni.

Az esemény hivatalos sajtóközleménye csak annyit remegtet az ügyről, hogy teljesen új és nagyon izgalmas énekes tolmácsolásában fognak felcsendülni a számok.

Az első énekesnő, Sky Edwards szólókarrierbe kezdett, helyére érkező Daisy Martey viszont nem sokáig maradt a Morcheeba tagja: az Antidote című nagylemez elkészítése után szinte azonnal távozott.

http://www.youtube.com/v/9Is1PQdDjNM&rel=1

Enjoy The Ride

Múlt év elején ráadásul be is perelte szexuális zaklatás vádjával Paul Godfreyt. Így talán nem is csoda, hogy a testvérpár ódzkodik egy újabb állandó tag felvételétől - hátha most szerencséjük lesz.