Vágólapra másolva!
Lacknock mindössze huszonkét évesen jelenleg az egyetlen olyan magyar dj, aki szerepelt Tiësto rádióműsorában. A Trancetream.fm interjúja.
Vágólapra másolva!

Utolsó műsorod a Trancetreamen szeptember 3-án volt hallható, azóta csak különleges alkalmakra készítettél mixeket, mi ennek az oka?
- Fogalmazzunk úgy, hogy alkotói szabadságra mentem. Kell egy kis idő, amíg valami újat kitalálok és meg is valósítom, szeretném folytatni, de az időpont még nincs meg fixre.

A mai napig ismételjük a régebbi mixeidet a rádióban, és mintha mi sem történt volna, ugyanúgy te vagy az egyik leghallgatottabb. Miben rejlik ez a siker?
- Fogalmam nincs, erről talán a hallgatókat kéne kérdezni. Sosem voltam az a nagy slágergyáros, így még érthetetlenebb az egész, mert úgy veszem észre, hogy a rádió közönség azért még mindig e felé húz. Talán újat mutatok nekik, sokat teszteltem a közönséget, különböző stílusokkal.

Sok stílust ölelsz fel általában a mixeidben, melyeket kedveled leginkább?
- Ha rádióadás, akkor az szerintem legyen változatos, főleg ha két órád van egy adásra. Szerettem lassan kezdeni és csak a végén felvinni a sebességet. Valamiért régen rám ragadt a "veretős Lacki", amit idővel talán sikerült levakarnom magamról és lett a "te beteg". Ezt pont a tesztelésnek köszönhetem, hiszen elég sok electrot játszottam. Szóval ha választanom kell, akkor rádióban a "beteg-electros lazulás", de bulin még mindig a trance-en van a hangsúly, persze ott sem vetem meg a warm up-ot.

Poleposition-party

Készült két szédületesen komoly mashupod, amiket aztán más helyeken is viszont láttál az interneten, mesélj erről.
- Ha időrendben nézzük akkor Randy Katana-s bootleg érte el a legnagyobb sikert. Egyszer megkeresett egy lengyel dj, hogy nagyon tetszik neki a bootleg és megkaphatná high quality minőségben. Mint kiderült az arc bulikon tolta a tracket. Aztán rákerestem a neten, hátha megtudok valami újat, és eléggé meglepődtem mikor több ezer találat volt, különböző buli tracklistek, mixek, sőt még top tíz első helyén is láttam. Elég jó érzés volt így elsőre. Aztán neki álltam az Ace of Base számnak, ami elég amatőr próbálkozásnak indult, de aztán legnagyobb meglepetésemre bejött a közönségnek. Poén hogy bekerült pár mixcd tracklistjába, de ami ennél is viccesebb, valahol pénzt kérnek érte. Ezért a későbbiekben még intézkedem.

Forrás: [origo]

Jelenleg te vagy az egyetlen dj Magyarországon, aki Tiësto műsorában bemutatkozhatott ebben a szűk negyed órában.
- A történet elég kacifántos és hosszú, de röviden egy embernek köszönhetem, és ez Blaz. Amikor megszületett a Tiesto's Club Life, hallottam hogy van olyan lehetőség adáson belül, hogy 15 percben bemutatkozhatnak feltörekvő dj-k, egyből elkezdtem azon törni a fejem, miként juthatok be oda. Így került a képbe Blaz, aki kapcsolatokat ápol Tiesto managementjével. Felvetette nekik, hogy lenne egy dj Magyarországról, aki szívesen szerepelne a 15 Minutes of Fame-ben. Ők visszaigazoltak, így küldeni kellett egy mixet és majd meglátják. Elkészült a mix, de egy valami kimaradt, hiányzott egy rövid biográfia - így elfelejtődtem, majd két hónappal később újra küldtünk egy mixet mostmár bio-val, ha úgy vesszük 3-4 hónapos meló volt, de nagyon megérte.

Hallunk még rólad Magyarországon függetlenül attól, hogy azt hallottuk Hollandiába készülsz?
- Szerencsét próbálunk a "szent földön", de Magyarországon is hallani fognak rólam.

Hétfőn este nyolc órától jó ideig az utolsó Final Degree adás lesz a Trancetreamen. Mire számítsunk?
-
Ha nem is jó ideig, de kell még pár hónap, amíg kialakul az új kép az adásról. Elképzelések már vannak.

Trancetream.fm