Német menetelés Budapesten

Vágólapra másolva!
A havonta visszatérő K2-es bulik közül, most pénteken a Need4Speed a soros, a vendég pedig Németországból érkezik. Rusher már hosszú évek óta visszatérő dj-nek számít hazánkban, de invázióját szívesen fogadjuk. Protonikások is rámozdítanak minket egy kis pszichedeliára, de már szombaton.
Vágólapra másolva!

Daniel (Rusher) évekkel ezelőtt Simon Gáborral - alias Jade - alakította meg a Ruthless csapatot, mely azóta is szívügye a brémai srácnak. Első megjelenését szintén egy Ruthless-es kollégájával (Pennywize-al) hozta napvilágra még 2003-ban Chrome Depot címmel.

Szép sikereket is könyvelhetett el ezzel világszerte. Washingtontól kezdve Párizson át New Orleansig mindenhol hirdeti a neurofunk igéjét.

A legfrissebb hírek között az szerepel, hogy megjelent a Citrus Recordings első LP-jén Prophecy című zenéje, Renegade Hardware kistestvérénél a Barcode-nál pedig a The Suffering, hamarosan a Disturbednél jelentkezik egy 12"-essel, rajta a filmbe illő Impact-al és a Counting to Infinity-vel.

A Jade-el való közös munka legfrisebb terméke pedig a Silent Hell, mely hamarosan a Close 2 Death kiadó jóvoltából bakelitre kerül. A pénteki estén a dj pultot erősíti még többek között Spytech és Endor a Ninjabreakz-től, Soundhunter és Vida L pedig mint házigazdák.

Semmi sincs veszve akkor, ha nem bírjuk ki, hogy csak a egy napot csapjuk agyon a K2-ben, hiszen szombaton a berlini Protonica duó adja meg a pszichedelikus zenék kedvelőinek a betevőt, ráadásul Myspace-oldalukon remixversenyt is hirdetnek, úgyhogy a személyes tapasztalatgyűjtés után neki lehet otthon esni a kevergetésnek.

party.[origo].hu

Rusher: Prophecy