Öntörvényű technoszexualitás - hétvégi partyajánló

Vágólapra másolva!
Kezdhetjük a felsorolást, dél-szláv techno, német techno, francia elektro, magyar goa, német goa, kerek csokoládé, lyukas csokoládé... Nem ez lesz az a hétvége, amikor bárki is otthon maradhat, mondjuk a könyvespolc tetejét leporolni. Indul a Techno Session a Studióban, jön a Mount Sims, Oliver Huntemann, a Daft Punk manager-producer-dj Busy-P és megannyi magyar kiválóság.
Vágólapra másolva!

Nem kell a kaland: Riszaklub, Anima dj's

Csütörtökön minek is terhelnénk magunkat azzal, hogy olyan partyt keressünk, amit fel kell fedeznünk, ami nem biztos, ami még egy kicsit furcsa. Bízzunk csak a biztosban, úgyhogy No Man's Land Riszaklub, a megfelelő pszichedeliával.

A Blaha Lujza téren pedig ott van az a nagy kocka-épület a Corvin, annak tetején egy remek hely és az Anima Sound System dj-i, akik nyugodt szívvel vállalják, hogy áttaszigálnak minket a péntekbe funkkal, punkkal, savakkal, dubbal és mindezekkel egyben.

Már túl Madonnán is: Mount Sims

A hétvégét a technoszexuálisok és a hipergyors ütemek határozzák meg. Az A38-ra Matt Sims és csapata, azaz Mount Sims csap bele a szexuális technóba. 2002-ben megjelent Ultra Sex albuma még mindig a legjobbak között tartja magát, hiszen receptje örökérvényű: végy egy kis szexet, technót meg egy csipet electrót és kész is a sexual-tech.

Matt, amikor éppen nem erkölcstelen showjával turnézik, akkor visszahúzódik stúdiójába és remixelget, például Madonnát (Nobody Knows Me, Nothing Fails), vagy filmzenét készít Sofia Coppolának (Lost in Translation).

Amikor Matt megturnéztatta 2004-es Wild Light albumát hozzácsapódott még pár srác, akiktől nem is kaar megszabadulni és ezzel a teljes felállással jönnek most pénteken is. Ráadásul azt mondják belehallgathatunk a most készülő And All The Happy Endings!-be is.

Berlinből érkezik még erre az estére az egykori Electric Pop cd-sorozat megálmodója, kivitelezője Bomb Boutique, aki immáron harmadszorra pakolja majd a lemezeket városunkban.

Másnap is érdemes lesz odafigyelni az A38-ra, hiszen szombaton Oliver Huntemann teszi majd tiszteletét, de előbb tisztességesen fejezzük be a pénteket.

Akiben az előbbiek semmit nem mozgattak meg, az nem biztos, hogy tudja értékelni a Lidokain Klubbot a Cökxpőn Ambient Caféban, pedig a Hairy vezér Naga és a Lick The Click!-es Crimson megtesz majd mindent.

Mount Sims: How We Do (live)

Studio zene: Marko Nastic, Valentino Kanzyani

Pénteken a most induló partysorozat a Techno Session vendége lesz a szerb Marko Nastic és a szlovén Valentino Kanzyani a Studióban. A belgrádi elektronikus klubkultúra legfontosabb előadójának tartott Marko és a szlovén technoőrült Valentino közös partyjára akár ingyen is elmehetsz a pároddal a Hajógyári-szigetre, ha velünk játszol.

Marko a szerb technoszcéna vezéralakja. A három lemezjátszós technikájáról is felismerhető dj, aki bő tíz éve szinte megállás nélkül játszik, pihenés helyett pedig producerkedik. Marko már tizenhat éves korában már Belgrád egyik vezető klubjának, az Industriának volt rezidense, és most is csak alig van túl huszonharmadik életévén. Belgrádot maga mögött hagyva a vajdasági Újvidéken telepedett le.

Hirtelen jött ismertségére és a szakma pozitív kritikáira a nemzetközi sztár-dj, Judge Jules is felfigyelt. Ennek is köszönhető, hogy egyre népszerűbbé vált a környező országokban, de játszott már Brazíliában is. Minderre rásegített a Recycled Loops és a Knee Deephez való szerződés is.

Valentino Kanzyani a 2006-os Mayday-en

A két világhírű kiadó embere a szlovén Valentino Kanzyani is, aki zenészcsaládban nőtt föl, és egy nyaralás alkalmával találkozott először olyan emberrel, aki lemezjátszókkal csinálta a zenét. Életcélja innentől kezdve nem is volt kétséges.

Hamar nevet szerzett magának mind a house, mind a techno világában. Valentino egyik mellékprojektjét, a The Porn Headquarterst a kiadói jogokkal együtt vette meg a Deep Dish. A party a Studio dj-pultjába áll még dj Budai, Agent és Adam Cro.

Ha nem félünk a kihívásoktól és elhagyjuk a pesti anyaméhet, akkor Gödöllő lehet a célállomás, hiszen a Pest Megye legszebb klubjának tartott Club Q-ban TIG Diákparty lesz, persze nemcsak iskolásoknak.