Túl sok a blogger, de bulizni, azt tudnak

Vágólapra másolva!
Blogokból kétségkívül jól állunk, ahogy a 2Many Bloggas Night neve is mutatja - szombaton a divattal, a kultúrával, a budapesti éjszakai élettel fogalkozó blogközösségek csapnak bulit a Trafóban. Francia elektro, indieshit és a Death Disco határozza meg a zenei vonalat.
Vágólapra másolva!

Szombaton, a Trafó Bár Tangóban, a reflektorfény a budapesti művészettel, divattal, kultúrával, zenével foglalkozó blogokra irányul egy 2Many Bloggas névre kereszelt este keretében. A szokásos dj-zés mellett egyfajta performanszra is számíthatunk.

A Circle of Lust nevű programpont azt jelenti, hogy egy körön belül mindegyik blog felmutatja majd vágyának egy szimbolikus tárgyát. Ennek eredménye egyfajta statikus divatbemutató, de koránt sem kell ruhákra szorítkozni. A tárgy lehet bármilyen műalkotás, egy bekeretezett fotó vagy akár egy ember is.

Annak ellenére, hogy néhány blog magyar, némelyik angol, és van, amelyik kétnyelvű, a közös székhely - Budapest - összeköti őket. Elsősorban ez a tény befolyásolta, hogy mely blogokra esett a választás. A résztvevők között ott van a Mindennapi, a Mashkulture, a BPfashion, a Kultplay, az Ourstyle, a Pep!, az Ektiv, a Gumipop, a BpStyle, és a Use unused.

Az esemény a tavaly megjelent, az indie és smart electro hangzás hibridjét megszólaltató Kunk partysorozat neve alatt fut. Ahogy a Trafó fogalmaz, "szettjeiket a legújabb blogtrendek inspirálják, stílusukat pedig zenejükbe becsempészett bűnös örömök fémjelzik..."

Kollektívások a Trafóban

Mellettük játszanak majd a francia elektro hazai képviselői, így a Kollektiva, a hosszú életű, bevált indieshit közösség, a Gumipop tagjai, valamint az Egyesült Királyságból származó Death Disco itthoni verziójának szervezői.

party.[origo].hu